CFR Cluj și Slavia Praga, în aceeași grupă din UECL – care sunt adversarele campioanei României

0

Tragerea la sorți a grupelor din UEFA Conference League (UECL) a avut loc vineri, 26 august, la Istanbul. CFR Cluj și FCSB sunt cele două echipe care reprezintă România în actuala ediție a competiției europene. În urma tragerii la sorți, fotbaliștii antrenați de Dan Petrescu vor face parte din grupa G, alături de Slavia Praga, Silvasspor, echipă din campionatul Turciei, și Ballkani, campioana din Kosovo.

Ambele reprezentante din fotbalul românesc au fost repartizate în cea de-a doua urnă valorică pentru tragerea la sorți a grupelor din UECL. Iată alocarea echipelor în cele patru urne:

FCSB – West Ham United, în grupa B din UEFA Conference League

        

Vicecampioana României, FCSB, a fost repartizată în grupa B a competiției europene, alături de unul dintre cei mai periculoși adversari din prima urnă valorică, West Ham United. Din aceeași grupă, mai fac parte Anderlecht Bruxelles și Silkeborg, formație din Danemarca.

Primele dueluri din grupele UECL vor avea loc în data de 8 septembrie 2022. Finala competiției este programată pe 7 iunie 2023 și va fi găzduită la Praga.

VEZI ȘI:

Dan Petrescu, după calificarea în grupele UECL: “Nu o să facem față cu acest lot”

CFR Cluj învinge NK Maribor cu un gol spectaculos în prelungiri și se califică în grupele UECL

CFR Cluj, remiză albă în turul playoff-ului din UECL – calificarea se joacă în Gruia