CFR Cluj susține PEDITEL și încurajează suporterii să doneze prin SMS pentru sănătatea copiilor

0

CFR Cluj, unul dintre cele mai importante cluburi de fotbal românești, anunță susținerea ONG-ului PEDITEL. Această colaborare reprezintă un angajament comun de a îmbunătăți rezultatele în domeniul sănătății copilului din România. Ambele organizații își propun astfel să împuternicească părinții cu cunoștințele și sprijinul necesare pentru a lua decizii informate cu privire la sănătatea copiilor lor. CFR Cluj își îndeamnă fanii să facă donații pentru PEDITEL și să contribuie la bunăstarea familiilor din toată țara. 

PEDITEL este un serviciu gratuit, dezvoltat la Cluj, care deservește pacienți din întreaga țară. Acesta oferă asistență medicală pediatrică, prin telefon.

CFR Cluj a evoluat în premieră în șorturi inscripționate cu logo PEDITEL în victoria de duminică împotriva FCU Craiova. De asemenea, asocierea cu PEDITEL este vizibilă și pe panouri publicitare din incinta stadionului Dr. Constantin Rădulescu.

„Fotbalul, dincolo de aspectele sale sportive, a fost mereu cu și despre oameni. Am încercat, cu fiecare ocazie, să avem un impact pozitiv și un sprijin real în dezvoltarea comunității. Ne-am îndreptat atenția, în repetate rânduri, asupra familiilor aflate în nevoie, contribuind pentru restabilirea bunăstării lor. Suntem încântați să ne asociem cu PEDITEL și să perpetuăm acest ajutor, asigurându-ne, prin expunerea pe care CFR 1907 Cluj o generează, că putem avea un impact pozitiv asupra vieții părinților și copiilor,” a declarat Cristi Balaj, Președinte CFR 1907 Cluj.

Cristi Manea a dat startul parteneriatului din partea CFR Cluj. Acesta a donat 2€ către PEDITEL printr-un SMS cu textul DOCTOR la numărul 8845, iar clubul îndrumă fanii fotbalului și nu numai să contribuie la rândul lor printr-o donație.

Peditel este un serviciu susținut din fonduri private, care nu este o alternativă la serviciul public 112. Însă acest serviciu, deservit de linii de gardă cu medici specializați în pediatrie, contribuie la degrevarea Unităților de Primiri Urgențe. Între 75 la sută și 80 la sută din cazuri pot fi tratate acasă, cu sfaturile medicilor pediatri. În aproape 10 ani, medicii Peditel au preluat aproximativ 700.000 de cazuri.

VEZI ȘI:

Lovitură pentru CFR Cluj, care a pierdut un jucător după ultima victorie: „Aici este supărarea”

Victorie CFR Cluj – FCU Craiova (2-0): „Feroviarii” pun presiune pe liderul FCSB

De ce nu joacă la CFR Cluj vedeta Konoplyanka

 

 

banner