„U” Cluj: Negocierile pentru revenirea lui Ioan Ovidiu Sabău au durat doar zece minute

0

După plecarea lui Toni Petrea, Ioan Ovidiu Sabău a revenit pe banca tehnică a Universității Cluj. Acesta infirmă că a negociat cu clubul înaintea Derby-ului Clujului. În cadrul unei conferințe de presă, Neluțu Sabău a declarat că negocierile nu au durat mai mult de zece minute.

În precedentul mandat, ianuarie-mai 2023, Sabău a preluat U Cluj de pe locul 13, poziție de baraj, și a salvat echipa de la retrogradare, locul 10. Astfel, alb-negrii au jucat și finala Cupei României, pierdută la penalty-uri cu Sepsi.

„Foarte, foarte puțin (cât timp au durat negocierile – n.red.), foarte scurt, zece minute”, a transmis antrenorul. Întrebat dacă negocierile au avut loc dinainte de Derby-ul Clujului, Ovidiu Sabău a infirmat zvonurile.

Chiar dacă știe că responsabilitatea sa e mai mare de această dată, antrenorul crede că poate șterge impresia lăsată de „studenți” în primele etape ale sezonului și pregătește un plan pe termen lung.

Sabău: „E o răspundere mai mare de această dată, sunt alte așteptări”

„În ianuarie am preluat echipa după o perioadă destul de lungă. Mulți au fost cei care m-au încurajat să revin, dar și mai mulți au fost cei care nu credeau. Unii au fost chiar critici. Cu mici excepții lucrurile au mers foarte bine, am avut o colaborare bună cu jucătorii, cu cei din conducere. Chiar i-am mulțumit lui Radu Constantea pentru riscurile pe care și le-a asumat. A fost o provocare foarte mare. Mi-a fost foarte greu să iau decizia de a renunța, dar cred că așa era corect față de mine și față de club. Au fost câteva luni de pauză și pot să spun că lucrurile stau acum diferit.

Am motivație, starea de spirit de care am nevoie pentru a reintra în această meserie. Am un lot pe care îl cunosc bine, emoțiile sunt la fel, dar simt că aș putea face o treabă bună și pot mulțumi publicul. De această dată sunt mai mulți încrezători în posibilitățile mele și sper să nu îi dezamăgesc. E o răspundere mai mare de această dată, sunt alte așteptări”, a adăugat Sabău.

VEZI ȘI:

Debut pentru ”U” Cluj în Liga Națională de handbal masculin

Află cine sunt fotbaliștii români care joacă în Arabia Saudită!

Plecare la CFR Cluj pe finalul perioadei de mercato – Clubul își cedează portarul unei rivale din Liga 1

 

 

 

 

 

banner