Circulație blocată în județul Cluj din cauza condițiilor meteorologice – vezi despre ce drum este vorba și unde mai sunt probleme

1

Șoferii care circulă prin județul Cluj s-ar putea ciocni de o situație neplăcută dacă au de trecut prin localitatea Sâncraiu. Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR) și Centrului Infotrafic, circulația este blocată în localitatea Sâncraiu, judeţul Cluj, pe DN 1R, traficul fiind deviat pe DJ 126, prin localitate.

Din cauza condiţiilor meteo nefavorabile, restricţii de circulație au fost impuse, în dimineața zilei de 8 iulie, pe două drumuri naţionale, dar și pe două drumuri judeţene.

„Pentru prevenirea accidentelor de circulație, sfătuim conducătorii auto să manifeste prudenţă la volan, să se asigure şi să semnalizeze înainte de schimbarea direcţiei de deplasare și să mărească distanţa de siguranţă între vehicule”, se adresează reprezentanții IGPR șoferilor.

Mai exact sunt blocate:

  • parțial DN57B – la kilometrul 1+200 de metri, pe raza orașului Oravița (județul Caraș-Severin), unde, din cauza ploilor abundente, din ultima perioadă, zidul de sprijin al taluzului s-a prăbușit în albia unui râu, afectând și suprafața de rulare. Un sens de mers este blocat, circulându-se deviat;
  • DJ 672C în zona localității Runcu, județul Gorj;
  • DJ 223B  la km. 49+200 de metri, între localitățile Dorobanțu și Traian, județul Tulcea.

De asemenea:

  • pe DN22D circulația se desfășoară pe un fir, alternativ, la kilometrul 1+200 de metri (ieșirea din orașul Măcin către localitatea Horia), după ce un pod s-a surpat;
  • pe DN6 Drobeta-Turnu Severin – Orșova, la kilometrul 354+150 de metri, în afara localității Gura Văii (viaductul Slătinicul Mare), județul Mehedinți, se execută lucrări de reparații la rosturile de dilatație, iar circulația se desfășoară pe un singur fir, dirijat prin semaforizare ori cu piloți de circulație.
  • pentru a permite executarea unor lucrări la carosabil, circulația este restricționată pe banda de urgență și pe prima bandă pe sensul către Sebeș al autostrăzii A1 Sibiu – Deva, între kilometrii 275 și 276+500 de metri, în zona localității Aciliu, județul Sibiu.

 

 

 

banner