Cluj: Filiala partidului REPER a ales conducerea pentru următorii doi ani de mandat

0

Filiala din Cluj-Napoca a partidului REPER a ales structura de conducere pentru un mandat de doi ani. Astfel, duminică, 2 iulie 2023, partidul a făcut primul pas și a decis care sunt membrii filialei locale Cluj-Napoca și a filialei județene Cluj. Au fost alese organele de conducere ale celor două filiale, respectiv membrii biroului local și județean și președinții acestora. Organizarea alegerilor a fost realizată de Biroul Național Reper, reprezentat prin Camelia Sălcudean.

În funcțiile de copreședinți au fost aleși, prin votul membrilor, Muraru Aura și Bulboaca Mihai Adrian, iar ca secretar Russu Marius. Reprezentant al departamentului de comunicare a fost ales Ilieș Ioan Alin, iar al celui de resurse umane Bold Viorica Deli.

Cei opt membrii aleși ai Biroului Județean sunt: Mihali Ciprian, Ilian Laura, Ciuclaru Horea, Baies Alex Cătălin, Mintau Ioana, Spermezan Dumitru, Monica Ferecatu și Russu-Coldea Ioana Florina.

Care sunt direcțiile partidului REPER?

„În cadrul conferinței județene REPER Cluj au avut loc o serie de discuții despre direcțiile partidului în plan local, în privința colaborării dintre mediul politic și societatea civilă, alături de Istvan Szakats. În panelul despre implicarea socială și profesională a femeilor a vorbit Cristina Hotoleanu, iar în secțiunea dedicată necesității implicării tinerilor în procesele decizionale a fost invitat să-și exprime punctul de vedere Toni Chira.

REPER înseamnă o societate profund pro-europeană, deschisă pentru fiecare minoritate și grup din România. Reper înseamnă o serie de politici îndreptate pentru protecția socială a acestor grupuri și pentru integrarea societății civile în mișcarea pro-europeană și într-o mișcare incluzivă, care să nu discrimineze și care să fie orientată pe dezvoltarea societății prin educație, sănătate și susținerea implicării oamenilor în viața publică și în politică”, au transmis reprezentanții partidului.

VEZI ȘI:

Ce își propune REPER? Copreședinții Ramona Strugariu și Dragoș Pîslaru prezintă noul proiect politic

De ce promovează USR proiectul unei noi maternități în Cluj-Napoca

Minim trei linii de transport în comun de noapte, în zone de interes pentru clujeni – proiect USR

 

 

 

banner