Cluj-Napoca: Publicul este așteptat la un spectacol inedit, desfășurat într-un apartament

0

NON Centrul de Arte Performative pune în scenă spectacolul 404: noise într-un spațiu neconvențional: un apartament. Tema de la care pornesc membrii echipei este percepția, iar publicul este invitat să facă parte din performance și să afle cum se raportează la imagine și la reprezentare, la ideea de adevăr absolut și bias. Spectacolul a mai fost prezentat la Centrul de Interes din Cluj-Napoca, respectiv la Teatrul Municipal din Baia Mare, în cadrul ex-Centric dance team(s) festival.

404: noise este un performance la limita dintre spectacol și destabilizare în spațiu expozițional. Publicul intră în galerie și e chemat să interacționeze cu mediul, cu obiectul, cu imaginea și cu percepția sa asupra acestora, respectiv reacția la ceea ce vede sau a venit pregătit să i se ofere.

Intrarea la eveniment este liberă, dar se face pe baza rezervării în prealabil. Datorită locurilor limitate, completarea formularului nu garantează rezervarea locului, de aceea cei care doresc să participe trebuie să primească confirmare pe mail, alături de adresa locației. Rezervarea se poate face AICI.

Despre NON Centru de Arte Performative

NON Centrul de Arte Performative realizează producții în domeniul artelor spectacolului și susține dezvoltarea și promovarea scenei artistice regionale. Un element important în căutările echipei este experimentul ca metodă de lucru. Parte din dorința de grup este munca colaborativă, care angrenează în aceeași măsură fiecare artist implicat, indiferent de specializare sau funcție. Se mizează pe cadre în care procesul artiștilor implicați are o valoare de sine stătătoare.

VEZI ȘI:

Orchestra Johann Strauss Ensemble aduce magia sărbătorilor printr-un regal de muzică clasică la Cluj

VIDEO Castelul Bánffy din Răscruci, restaurat – Cum arată noul centru cultural

Lights On revine la Cluj – “TE AȘTEPT” luminează deja de pe podul Elisabeta

 

 

banner