Clujenii, campioni europeni la minifotbal – echipa Gemina Cluj a câștigat turneul Euro Business Cup

0

Echipa de minifotbal a Diviziei 4 Infanterie “Gemina” Cluj a câștigat turneul European Business Cup, o competiție dedicată sportivilor amatori care practică acest sport. Turneul a avut loc, în perioada 19-23 octombrie, la Antalya și a adunat jucători din Anglia, Turcia, Bulgaria, Azerbaijan, Kazahstan, Slovacia, Moldova și România. 

Invitați la Via Cluj Tv, în emisiunea România Via Cluj, directorul sportiv al echipei, Călin Roman, și antrenorul secund, care evoluează și ca jucător, Flaviu Adrian Chișu, au vorbit despre experiența turneului din Turcia și despre activitatea de minifotbal din țara noastră. Întregul material este disponibil mai jos.

Pe lângă titlul suprem, fotbaliștii clujeni au câștigat și o serie de premii individuale. Printre acestea, se numără performanțele de “cel mai bun jucător al competiției”, “cel mai bun mijlocaș”, respectiv “cel mai bun antrenor”.

În prezent, campionii europeni sunt în căutare de sponsori pentru activitatea lor sportivă. Aceștia speră că, odată cu rezultatele remarcabile pentru România, vizibilitatea echipei și, în general, a minifotbalului va crește.

VEZI ȘI:

A început Sports Festival 2022 – ce surprize îi așteaptă pe participanți?

Și nevăzătorii pot practica oina, sportul național al României

CFR Cluj va întâlni Lazio, în primul duel din primăvara europeană

banner