Clujul se pregătește pentru Colindul Regal

0

Cea de-a noua ediție a Colindului Regal va avea loc la Cluj în această sâmbătă. Este vorba de un concert caritabil, care promovează valorile asumate de Familia Regală a României. Comunitatea clujeană are posibilitatea de a ajuta, prin intermediul acestui eveniment, organizat de Clubul Monarhiștilor Clujeni, Asociația SOS Bambini. Această asociația susține orfelinatul din Cluj al Congregației Greco-Catolice a Surorilor Maicii Domnului.

Deja, Colindul Regal a devenit o tradiție, spune fondatorul Coralei Regale Transilvane, artistul liric Dan Dumitrana. Colindul Regal revine, astfel, la formatul său clasic, după ce, în cei doi ani precedenți, evenimentul a avut loc, din cauza pandemiei, doar în platoul Via Cluj TV.

În acest an, pe lângă Corala Regală Transilvană, vor concerta și artiștii din grupul folcloric din Bădăcin, satul natal al marelui om de stat Iuliu Maniu. Colindul Regal are loc la Centrul Cultural Casino, de la ora 18.00. Spectatorii sunt rugați să facă o donație în folosul orfanilor.


banner