Cod Galben de vânt în mai multe județe din România – Clujul este și el pe listă

0
A woman has her hair fluttering in the wind during stormy weather near the lake Ammersee in the small Bavarian village of Herrsching, southern Germany, on March 31, 2015. Storm front "Niklas" sweeping over the whole country reaches a speed of 140 kilometers per hour, according to meteorologists. AFP PHOTO / CHRISTOF STACHE (Photo credit should read CHRISTOF STACHE/AFP via Getty Images)

O atenționare de Cod Galben, cu privire la intensificări ale vântului, a fost emisă luni, 16 ianuarie, de către reprezentanții Administrației Naționale de Metereologie (MNA). Aceasta este valabilă pentru mai multe județe din țara noastră, printre care se află și Cluj. De asemenea, a fost emisă şi o informare de precipitaţii, vânt şi viscol pentru zona montană înaltă, potrivit ClujToday.ro.

Potrivit meteorologilor, în intervalul 16 ianuarie, ora 17:00 – 19 ianuarie, ora 20:00, va fi în vigoare o informare de vreme rea în cea mai mare parte a ţării. Aceșita au anunțat că va ploua îndeosebi în jumătatea de vest a ţării, la munte vor fi precipitaţii mixte, iar la altitudini mai mari de 1700 de metri temporar va ninge.

Judeţele vizate de atenţionarea Cod Galben de vânt sunt: Cluj, Sălaj, Bihor, Alba, Sibiu, Arad, Timiș, Hunedoara, Braşov, Prahova, Argeş, Dâmboviţa, Mehedinţi, Vâlcea, Gorj şi Caraş-Severin.

VEZI ȘI:

Află cum va fi vremea în mini-vacanța de 1 Decembrie

Vezi cum va fi vremea în mini-vacanța de Sf. Maria

Cod Portocaliu de ploi în cea mai mare parte a Transilvaniei

banner