Concert tribut trupei Queen, în memoria lui Freddie Mercury la Cluj-Napoca

0

În data de 7 septembrie, de la ora 20:00, primul turneu internațional al Bohemian Symphony Queen Tribute ajunge și în România, la Cluj-Napoca, pe scena din Parcul Zazen. Pe 5 septembrie 2022, artistul britanic Freddie Mercury ar fi împlinit 76 de ani. 

Într-o formulă cu totul specială, patru cântăreți, alături de o trupă rock și o orchestră simfonică vor reconstitui trei decenii de capodopere ale muzicii rock marca Queen. Show-ul este scris de Giacomo Vitullo și regizat de maestrul Luca Bagagli, unul dintre cei mai apreciați dirijori europeni contemporani. Bohemian Symphony este un omagiu adus lui Freddie Mercury, primul artist care a îmbinat amețitoarele note ale muzicii rock cu glorioasa muzică de operă.

Alessandra Ferrari, Roberta Orru, Damiano Borgi și Andrea Casali sunt cei patru soliști italieni care vor pune în scenă cele mai mari hituri ale trupei Queen. ”Bohemian Rhapsody”, ”Somebody to love” sau ”The show most go on” se vor auzi pe scena din parcul Zazen, pe 7 septembrie. Damiano Borgi este cunoscut publicului din România. În 2018, el a câștigat Premiul Județului Brașov la Cerbul de Aur.

Cei patru artiști vor fi acompaniați de o orchestră complexă, coordonată de maestrul Luca Bagagli, și de energia unei trupe rock formată din artiștii Enrico Scopa, la clape, Andrea Palmeri, la percuție, Giacomo Vitullo, bas, și Lorenzo Milone, la chitară.

Biletele la concert pot fi cumpărate AICI sau în librăriile Cărturești.

Concertele Classic Unlimited încep o nouă călătorie prin țară

Lordi, câștigătorii Eurovision din 2006, concertează la Cluj-Napoca și București – vezi când

banner