Lordi, câștigătorii Eurovision din 2006, concertează la Cluj-Napoca și București – vezi când

0

Formația finlandeză de metal rock, Lordi, câștigătoare a ediției din 2006 a concursului Eurovision, va concerta, în toamna anului 2022, la București și Cluj-Napoca. Cele două spectacole programate în România vor avea loc pe 10 octombrie, la clubul Quantic din București, respectiv pe 11 octombrie, la Form Space din Cluj-Napoca.

Înființată în anul 1992, formația finlandeză s-a făcut remarcată, în cei 30 de ani de activitate, prin costumațiile unice, care înfățișează apariții monstruoase, și prin elementele pirotehnice de natură horror, întrebuințate în spectacole și în videoclipuri.

Cel mai mare succes al formației a fost înregistrat după anul 2002, când aceasta a lansat primul single oficial, intitulat “Would You Love A Monsterman?”, melodie care a ajuns pe primul loc în topurile din Finlanda.

Patru ani mai târziu, trupa de metal rock a lansat cel de-al treilea album, “The Arockalypse”. Acesta conținea și hit-ul “Hard Rock Hallelujah”, care urma să aducă Finlandei primul titlu de câștigătoare a trofeului Eurovision. Prestația Lordi, din finala ediției din 2006, poate fi urmărită aici:

Biletele pentru cele două reprezentații ale trupei finlandeze în România sunt disponibile, la categoria Early Bird, AICI. De asemenea, organizatorii au anunțat faptul că spectacolele vor fi desfășurate conform restricțiilor pandemice impuse de legislație, la momentul respectiv.

VEZI ȘI:

David Garrett, cel mai rapid violonist din lume, va concerta la Cluj-Napoca

Concertul Sting de la Cluj, reprogramat

Concertul lui Zucchero de la Cluj a fost amânat – Află care sunt motivele și când a fost reprogramat

banner