Cross caritabil în Pădurea Copandului – Zeci de copii din medii defavorizate vor putea merge într-o tabără

0

Pădurea Copandului, din județul Cluj, a fost gazda unui eveniment plin de culoare, organizat de Asociația Activ Pentru Tine. La a treia ediție, “Aleargă în Coolori” a reunit zeci de copii, de toate vârstele, alături de părinții lor, care au alergat pentru a strânge banii necesari organizării unei tabere de vară, destinate copiilor din medii defavorizate.

Participanții s-au putut bucura de ateliere de pictură pe față, expoziții de robotică, gustări tradiționale, dar și băuturi răcoritoare pentru a-și reface energiile după traseul parcurs. De asemenea, au fost prezente momente artistice de dans sportiv și muzică pop ale micilor artiști turdeni. 

Toți participanții la cross au primit tricouri albe, pe care, mai apoi, le-au murdărit de culoare, dar și de amintiri prețioase de la prieteniile legate în cadrul evenimentului.

Atracția principală a evenimentului din 8 iunie a fost explozia de culori. Toți cei prezenți au avut posibilitatea de a se distra și de a face o faptă bună, iar acest lucru a închegat comunitatea și a creat contextul de dezvoltare a unor copii aflați în nevoie, prin șansa de a-și depăși condiția.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Profesorii și studenții de la UMF Cluj-Napoca vor alerga o distanță de zece km, în cadrul unui cros caritabil

S-a deschis un centru comunitar la Pata Rât, cu activități after school pentru copii și socializare pentru adulți

Studiu: 3 din 10 copii din mediul rural au o problemă oftalmologică – Află care este cea mai comună afecțiune

banner