Profesorii și studenții de la UMF Cluj-Napoca vor alerga o distanță de zece km, în cadrul unui cros caritabil

0

Universitatea de Medicină și Farmacie „Iuliu Hațieganu” (UMF) din Cluj-Napoca organizează crosul caritabil „Medic de 10 km”. Acesta va avea loc sâmbătă, 13 mai, între orele 07:00 și 16:00, în Parcul Central „Simion Bărnuțiu”.

Organizatorii îi provoacă pe medicii, studenții și profesorii din cadrul universității să lase cărțile și halatul deoparte pentru o zi și să își unească forțele împreună cu alți patru participanți, pentru a forma o ștafetă. Astfel, fiecare membru al echipei va alerga câte doi km. De asemenea, cei care doresc să participe singuri pot parcurge pe cont propriu cei zece km din cadrul crosului. Conform organizatorilor, toate fondurile obținute din taxele de participare și din donații vor fi utilizate pentru dotări materiale în secția de oncopediatrie a Institutului Oncologic „Prof. Dr. I. Chiricuță”, din Cluj-Napoca.

Taxa de participare la cros este de 50 de lei, exceptând studenții din cadrul UMF „Iuliu Hațieganu” și copiii. Cei care doresc să participe se pot înscrie online până la data de 1 mai, ora 23:00. Formularele de înscriere la cros sunt disponibile pe pagina de Facebook a evenimentului, care poate fi accesată AICI.

 

banner