Culisele schimbărilor din USR PLUS Cluj – Cine este Oana Murariu, cea care deschide lista candidaților pentru Camera Deputaților

1

Scorul nesatisfăcător înregistrat de alianța USR PLUS în alegerile locale din 27 septembrie a provocat un adevărat cutremur politic în filialele clujene ale celor două partide. Delegații care au desemnat candidații la alegerile parlamentare au decis o schimbare de gardă. Doi dintre cei mai activi parlamentari români, deputatul Emanuel Ungureanu și senatorul Mihai Goțiu, au primit doar locuri neeligibile. Astfel, ei au decontat eșecul din 27 septembrie.

În locul lor, au fost aruncați în luptă oameni noi în politică. Lista completă a candidaților o puteți găsi AICI. Cei doi parlamentari și-au manifestat vehement nemulțumirea. În tot acest timp, noii candidați au fost mai puțini vizibili.

Cea care deschide lista candidaților USR PLUS pentru Camera Deputaților, avocatul Oana Murariu, a acceptat să facă primul pas în lumina reflectoarelor. În primul său interviu de după desemnarea sa, ea explică mecanismele care au generat această schimbare și își schițează proiectele pe care intenționează să le promoveze în Parlament, dacă va primi încrederea alegătorilor, în data de 6 decembrie, atunci când românii sunt chemați din nou la urne.

banner