Cum a fost la Serbările Iernii Rotary 2018 FILMUL SERII

0

Sute de clujeni au participat în sala Auditorium Maximum de la Casa Universitarilor la Serbările Iernii Rotary 2018. Evenimentul a fost dedicat sărbătoririi si recompensării talentului și excelenței.

Clubul Rotary Cluj-Napoca a premiat 17 elevi olimpici selectionati cu sprijinul Centrului de Excelenta Cluj-Napoca, de pe langa Inspectoratul Scolar Judetean Cluj.

La “Serbarile Iernii Rotary” au fost premiati si castigatorii concursului de eseuri “Școala Ardeleană și valorile europene”. Concursul a fost coordonat de președintele Academiei Române, acad. prof. univ. dr. Ioan Aurel Pop.
La Serbarile Iernii Rotary 2018 au fost extrem de bine primite doua momente dedicate Centenarului Marii Uniri.

Presedintele Academiei Romane, acad. prof. univ. dr. Ioan Aurel Pop, care este membru activ al Clubului Rotary Cluj-Napoca, a conferentiat pe tema “Cum s-a faurit Romania”.

A urmat maestrul Dorel Vișan, membru de onoare Rotary, care a susținut un recital de poezie sub genericul “Unirea face puterea”.

Serbarile Iernii Rotary 2018 au continuat cu un concert deosebit: 100 de rugi in colinde au fost interpretate magistral de Corala Armonia din Baia Mare.

La finalul evenimentului a avut loc un cocktail caritabil. Sumele strânse vor fi folosite pentru fondul de premiere al urmatoarei editii a Serbarilor Iernii. Din sumele colectate vafi finantat un nou proiect Rotary Cluj-Napoca: “Impreuna recladim invatamantul in Romania”.