Cum recrutează universitățile internaționale studenți români

0

IUF – International University Fair este cel mai mare eveniment educațional din România și Europa de Sud-Est. Anual, IUF aduce în același loc peste o sută de expozanți din 15 țări şi peste 20.000 de vizitatori. Pe 5 octombrie, IUF sărbătorește ediția cu numărul 31 la Grand Hotel Napoca din Cluj, care devine locul de întâlnire al tinerilor interesați de programe de studiu în străinătate. Vezi cum a decurs evenimentul în materialul de mai jos.

Peste 2000 de elevi, veniți cu autocare atât din Cluj-Napoca cât și din alte localități, au aflat informaţii despre programe de licenţă, masterat, doctorat şi MBA în domenii precum business şi management, IT, Computer Science, arte şi design, drept, management în industria hotelieră şi turism, matematică, fizică, medicină.

Cea de-a 31-a ediție IUF aduce pentru vizitatori cel mai mare număr de țări reprezentate la un eveniment educațional din România. Aceștia vor putea afla informații în premieră despre programe de studiu, condiții de admitere, taxe, burse sau oportunități de dezvoltare direct de la cele peste 20 de universități și instituții educaționale din șase țări. Printre acestea se numără şi:

  • HZ University of Applied Sciences, Olanda
  • DAAD – Deutscher Akademischer Austauschdienst, Germania
  • Griffith College, Irlanda
  • VIVES University of Applied Sciences, Belgia
  • LUT University, Finlanda

VEZI ȘI:

Proiectul pilot “Vreau la facultate” sprijină studenții să își termine studiile superioare

 

 

banner