Ioan Ovidiu Sabău, dezamăgit după eșecul cu FC Voluntari

0

Ioan Ovidiu Sabău, antrenorul echipei U Cluj, a analizat la cald rezultatul cu FC Voluntari și și-a exprimat în continuare încrederea pe care o are în elevii săi. Meciul dintre U Cluj și FC Voluntari a fost disputat duminică, pe Cluj Arena, în cadrul etapei a 15-a din Superligă și s-a terminat cu victoria ilfovenilor, scor 2-1. Pentru aceștia, au marcat Adam Demec, în minutul 31, și Andrei Dumiter, în minutul 61. Pentru ardeleni a înscris Ianis Stoica, în minutul 12.

După această partidă, Ioan Ovidiu Sabău și-a exprimat dezamăgirea față de rezultatul înregistrat pe Cluj Arena, dar, totodată, a ținut să menționeze că are în continuare mare încredere în jucătorii săi.

„O înfrângere greu de digerat, asta e realitatea. Am vrut să încheiem această săptămână bine, dar se pare că am fost destul de greoi și obosiți chiar dacă am avut un început bun de joc.

Un meci pierdut, dar nu trebuie să dramatizăm. Trebuie să găsesc soluții, încă sunt jucători care nu joacă la nivelul lor, mai ales cei care intră pe parcurs. Sunt jucători care încă sunt la 60-70%. Sigur, tragem niște concluzii, vedem care este realitatea în acest moment și ce obiective putem să obținem.

Am încredere în ei, sunt jucători foarte valoroși, dar ca să faci echipa cu adevărat pentru play-off ai nevoie de timp. A fost o săptămână grea, am jucat din trei în trei zile. Joi am jucat cu un adversar foarte greu și avem foarte mulți jucători accidentați. Nu am reușit să fac mai multe schimbări pentru că ceilalți jucători nu au ritm”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, după meci, citat de Digi Sport.

În urma acestui rezultat, FC Voluntari urcă pe locul 12, cu 16 puncte. De cealaltă parte, U Cluj rămâne pe locul nouă, cu 19 puncte, la egalitate cu Sepsi Sfântu Gheorghe, echipa de pe locul opt.

VEZI ȘI:

Alex Chipciu laudă suporterii U Cluj, însă are “un sentiment de ciudă” în urma derby-ului

Cupa României fierbe Clujul! Câte bilete s-au vândut și câți jandarmi vor fi mobilizați la derby-ul dintre U Cluj și CFR

Dan Nistor, după meciul Botoșani – U Cluj (0-3): “Dacă ești obosit, poți să te lași”

 

 

 

banner