Dan Nistor, nemulțumit după ce a egalat în prelungiri pe Universitatea Craiova

0
Foto: Prosport

Universitatea Cluj a jucat sâmbăta trecută cu Universitatea Craiova, pe Cluj Arena, în etapa 10 din SuperLiga. Duelul s-a terminat într-o remiză, cu scorul 1-1. Golurile din acest meci au fost marcate de către Nicușor Bancu pentru olteni, în minutul 31 și de către Dan Nistor pentru ”Șepcile Roșii”, în minutul 90+1.

Dan Nistor devine al cincelea marcator din SuperLiga

Cu această reușită, Dan Nistor a ajuns la al cincelea gol în acest sezon, fiind al cincelea marcator din SuperLiga României. Mai este întrecut, cu șase goluri marcate, de către: Marko Dugandzig (Rapid), Darius Olaru (FCSB), Aurelian Chițu (FCU Craiova) și Daniel Paraschiv (Hermannstadt).

Mijlocașul este nemulțumit după ce a egalat în prelungiri 

Totuși, la scurt timp după ce s-a încheiat meciul, jucătorul a spus că echipa sa, cu mai multă atenție, putea obține cele 3 puncte. ”Din păcate, am avut multe probleme de lot. Au fost foarte mulți accidentați. În partea a doua am forțat un pic. Ne-a explicat Mister (n.r. Ovidiu Sabău) ceva la pauză, iar noi l-am ascultat.

Cu puțină șansă și dacă eram mai limpezi în fața porții, cred că puteam să câștigăm și cele 3 puncte. Este bine că am câștigat și un punct și mergem înainte.

Când ai asemenea suporteri în tribune e și greu să nu joci bine, să nu te dăruiești. La fiecare meci acasă, suporterii sunt extraordinari. E puțin mai important că marchez eu, mi-aș fi dorit ca echipa să câștige și eu să nu marchez”, a declarat Dan Nistor, conform Sport.ro.

Despre timpul său la Universitatea Craiova

Jucătorul, întrebat despre transferul de la echipă: “Știu ce valoare am și ce fotbalist sunt. Așa au decis cei de acolo.”

”În cei 3 ani în care am stat la Craiova cred că am făcut lucruri bune. Am fost la un pas să câștigăm campionatul, am luat Supercupa și Cupa României, am fost la un pas să ne calificăm într-o cupă europeană. Sper ca cei care sunt acum la Craiova să facă mai multe și să câștige campionatul”, adaugă Dan Nistor.

VEZI ȘI:

Noul mijlocaș al “U” Cluj a jucat la ambele mari rivale din Italia: AC Milan și Inter Milano

“U” va juca primul meci din EuroCup Women – Româncele se duelează împotriva fetelor de la Eleftheria Moschatou

Nicolae Stanciu, mai tare ca Neymar: a marcat primul său gol pentru Damac

banner