banner

Doi invitați nu au mai putut ajunge în studioul Via Cluj TV din cauza COVID 19: Mircea Abrudean și Dan Tarcea

0

Noul coronavirus lovește unde ne așteptăm mai puțin: la vârful administrației județului și municipiului. Viceprimarul Dan Tarcea urma să participe marți la o emisiune în platou la Via Cluj TV, însă a solicitat în ultimul moment un interviu pe Zoom. Motivul l-am aflat abia ulterior: s-a autoizolat la domiciliu după ce soția sa a fost depistată pozitiv asimptomatic cu noul coronavirus, potrivit ziuadecj.ro. Și prefectul de Cluj, Mircea Abrudean, urma să vină la noi în studio săptămâna aceasta. Nu a mai ajuns pentru că a fost diagnosticat cu COVID 19. E dovada faptului că, în ciuda precauțiilor, toți suntem extrem de expuși noului coronavirus și că nicio măsură de protecție nu e în van.

În cadrul emisiunii În audiență, Dan Tarcea a fost întrebat de moderator ce măsuri de precauție își iau el personal și primarul Emil Boc pentru a evita infectarea cu noul coronavirus. Nu a pomenit, însă, de autoizolare.

„Purtăm mască la birou, ne spălăm pe mâini, păstrăm distanțarea socială, doi metri între noi la ședințe”, a răspuns Dan Tarcea în emisiunea de la Via Cluj TV.

Întrebat dacă s-a întâlnit de curând cu prefectul de Cluj, Mircea Abrudean, diagnosticat cu COVID 19 weekendul trecut, Dan Tarcea a declarat: „Cu prefectul de Cluj au fost întâlniri instituționale”.

Dan Tarcea s-a autoizolat la domiciliu după ce soția sa a fost depistată pozitiv asimptomatic cu noul coronavirus, potrivit ziuadecj.ro. Viceprimarul spune că și-a făcut și el testul alături de fiica sa în data de 4 iulie iar rezultatele au fost negative. Va mai face un test în cursul acestei săptămâni pentru a fi sigur că a scăpat de COVID 19.

Dan Tarcea spune că până la o nouă testare rămâne autoizolat în casă cu soția sa, fără a interacționa.

Citește și Prefectul de Cluj, diagnosticat cu COVID 19 alături de soție și băiețelul lor de 9 luni

banner