Dramaturgul Flavius Lucăcel și actrița Raluca Radu, despre premiera Corporația, la Via Cluj TV

1

Dramaturgul Flavius Lucăcel și actrița Raluca Radu au vorbit la Via Cluj TV, în emisiunea lui Raul Chiș, despre premiera Corporația care va avea loc joi, 31 ianuarie, la Teatrul National din Cluj. Producătorul piesei de teatru este Mario Dance Atelier. Emisiunea:

“Te trezești grăbit, mănânci în viteză, te speli în viteză și pleci în viteză. Să nu întârzii la job, să nu ratezi nici o oportunitate, să fii tot timpul pe fază. Saluți în fugă soția, pe copii nu, pentru că n-ai avut timp să-i faci.

Iți saluți în fugă colegii și rămâi încordat, gata pentru marea întâlnire cu șeful, gata pentru promovare, gata să calci pe cadavre. Trăiești încordat zi după zi, mănânci sănătos ca să poți trăi încordat zi după zi, să poți să produci. Să fii rentabil. Ești doar o achiziție a unui trust, a unei corporații care face parte dintr-o altă corporație și mai mare.

Dar la asta nu ai timp să te gândești, abia ai timp să respiri, să lucrezi și să trăiești ca să lucrezi. În fond, nu e vina ta că ești la baza piramidei. Poți doar să speri că acolo sus, în vârful ei, Dumnezeu trage o petrecere monstru”. este prezentarea pe care o face regizorul M.Chris.Nedeea acestei piese.

Producție: Mario Dance Atelier

Regie: M.Chris.Nedeea

Mișcare scenică: Mario Grosu

Video: Sorin Luca

Distribuție: Cătălin Herlo, Radu Lărgeanu, Matei Rotaru, Miron Maxim, Cătălin Mocan, Alexandra Tarce, Raluca Radu, Cristina Bleandură.