Duelul dintre CFR Cluj și FCSB va avea loc pe stadionul din Ghencea

0
foto: Eurosport

Vicecampioana României a anunțat oficial stadionul pe care se va disputa confruntarea cu CFR Cluj. După mai multe încercări eșuate, FCSB a obținut acordul de a juca meciul din etapa a patra a SuperLigii pe stadionul „Steaua”. Astfel, meciul se va desfășura pe arena din Ghencea, duminică, 6 august, de la ora 21:30. Pentru echipa roș-albastră au trecut mai bine de opt ani de la ultima partidă dispută acolo.

Pe 8 martie 2015, de ziua femeii, trupa antrenată la acea vreme de Costel Gâlcă se impunea cu 1-0 în fața „feroviarilor”, antrenați de Eugen Trică în fața unul stadion gol. Atunci, doar 3.000 de spectatori au asistat la partidă.

Contractul dintre FCSB și CSA Steaua cu privire la închirierea Stadionului Steaua pentru partida cu CFR Cluj a fost semnat marți, 1 august, în jurul orei 14:00. O comisie de la LPF va merge marți sa omologheze stadionul „Steaua” pentru Liga 1, deoarece FCSB – CFR va fi primul meci din SuperLiga jucat pe noul Ghencea, anunță GSP.

După ce FCSB a primit acceptul de a juca în Ghencea, Gheorghe Mustață, liderul galeriei vicecampioanei României, a anunțat că există un interes ridicat pentru acest meci, iar organizatorii plănuiesc să pună un ecran în afara stadionului pentru suporterii care nu vor prinde bilete la meciul cu CFR Cluj.

VEZI ȘI:

CFR Cluj l-a împrumutat pe Claudiu Petrila – vezi care ar putea fi suma pentru transferul definitiv

CFR Cluj a primit trei oferte de transfer pentru un fost campion al României

Calificarea CFR Cluj în Conference League va fi decisă în returul cu Adana Demirspor, care a anunțat că își vinde vedeta

 

 

 

banner