Elevii cu media 10 la BAC au fost premiați de Primăria Cluj-Napoca – vezi în ce a constat premiul

0

Festivitatea de premiere a elevilor din județul Cluj, care au obținut media 10 la Bacalaureat, a avut loc, miercuri, 27 iulie, în Sala de sticlă a Primăriei Cluj-Napoca. În cadrul ceremoniei, au fost premiați 10 elevi și 24 de profesori care i-au pregătit pe aceștia pentru examene. 

”Primăria Cluj-Napoca a acordat fiecărui elev și profesor îndrumător un premiu format dintr-o sumă de 1000 de lei, un buchet de flori și o diplomă. De asemenea, la premiul din partea noastră, se adaugă câte 1000 de lei din partea companiei Terapia-Sun Pharma. În total, fiecare elev și profesor a primit câte 2000 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Cluj-Napoca, Iulia Perșa, pentru Via Cluj TV.

”Felicitări elevilor, părinților, profesorilor și Inspectoratului Școlar Județean pentru rezultate! Educația este și va rămâne o prioritate cheie pentru Primăria municipiului Cluj-Napoca. Continuăm investițiile în infrastructură, reparații, burse școlare, transport pentru elevi, vouchere pentru pregătirea digitală a profesorilor clujeni, programe și politici publice educaționale”, a transmis primarul municipiului Cluj-Napoca Emil Boc pe pagina lui de Facebook.

Dintre elevii județului Cluj, care s-au prezentat la toate cele trei probe ale examenului de Bacalaureat din 2022, 152 au fost declarați respinși, în urma rezultatelor afișate după contestații.

Rata de promovare în județul Cluj este de peste 85%.

VEZI ȘI:

Bacalaureat 2022: După recorectarea a peste 49.000 de mii de lucrări contestate se vor afla rezultatele finale

Rezultatele la Evaluarea Națională și la Bac: discrepanțe majore între urban și rural

Bacalaureat 2022: Clujul este în top – Rata de promovare este de peste 85%