Eugen Neagoe, avertisment pentru CFR Cluj: “Aș vrea ca noi să le întrerupem șirul de trofee”

0

Fostul antrenor al “Șepcilor Roșii”, Eugen Neagoe, care a semnat, în ultimele zile ale anului 2022, cu Universitatea Craiova, a transmis, la finalul primului cantonament efectuat alături de noii săi elevi, un avertisment către campioana ultimelor cinci ediții ale primei ligi, CFR Cluj. Acesta a declarat că și-ar dori că echipa sa de suflet să fie cea care detronează formația din Gruia de la supremația în fotbalul românesc, însă că acest obiectiv este departe de a putea fi realizat, potrivit digisport.ro.

“La un moment dat, se va întrerupe acest şir şi aş vrea ca noi să-l întrerupem. Ar fi ceva extraordinar ca Universitatea Craiova să câştige campionatul. Îmi doresc din suflet să reuşim acest lucru, dar suntem departe în acest moment. […] Patronul a fost la meci, l-am salutat. Vom vedea ce o să fie în continuare. Dacă o să fie cazul, atunci vom mai aduce jucător”, a precizat Eugen Neagoe.

Primul meci programat odată cu reluarea sezonului competițional din Superliga va avea loc vineri, 20 ianuarie, de la ora 16:30, pe Cluj Arena, între “U” Cluj și FC Voluntari. Universitatea Craiova va întâlni sâmbătă, 21 ianuarie, în deplasare,  formația FC Botoșani, iar CFR Cluj se va duela luni, 23 ianuarie, cu liderul Farul Constanța, într-un meci la finalul căruia poate reveni, după ce a ratat acest obiectiv în partida cu FC Hermannstadt, pe poziția pe care a ocupat-o la finalul ultimelor cinci ediții ale Ligii 1.

VEZI ȘI:

Care sunt obiectivele lui Dan Petrescu pentru 2023? – “Încercăm să facem o surpriză în cupele europene”

Eugen Neagoe, pe picior de plecare de la “U” Cluj – tehnicianul dorește să plece la Universitatea Craiova

Cum pleacă Eugen Neagoe de la FC Universitatea Cluj

banner