Eugen Neagoe, pe picior de plecare de la “U” Cluj – tehnicianul dorește să plece la Universitatea Craiova

0

Antrenorul Universității Cluj, Eugen Neagoe (55 de ani), a informat conducerea clubului clujean cu privire la dorința sa de a pleca pe banca tehnică a echipei CS Universitatea Craiova, formație pentru care a evoluat opt sezoane ca jucător. Anunțul a fost făcut vineri, 23 decembrie, de reprezentanții “U” Cluj, care au menționat că urmează o serie de negocieri între părțile implicate, deoarece Neagoe se află sub contract cu “Șepcile Roșii”.

“Eugen Neagoe a informat astăzi, la prânz, clubul nostru în legătură cu dorința sa de a pleca la Universitatea Craiova. Antrenorul este la această oră sub contract cu FC Universitatea Cluj, există o strategie de transferuri convenită cu staff-ul tehnic pentru această pauză competițională și un program de pregătire care include un cantonament în Turcia, toate asumate de club la solicitarea antrenorului. […] În aceste condiții, conducerea clubului urmează să aibă o discuție lămuritoare cu Eugen Neagoe, dupa care vom putea comunica mai multe informații”, au precizat reprezentanții clublului clujean.

Eugen Neagoe a venit în Cluj-Napoca la finalul lunii august și a înregistrat șase victorii și șapte rezultate de egalitate în cele 19 partide disputate alături de “studenți”. Sub comanda sa, “U” Cluj s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, unde o va întâlni pe FC Hermannstadt, iar, înaintea pauzei competiționale, aceasta se află pe poziția a 14-a în clasamentului Superligii, cu 19 puncte obținute în 21 de etape.

VEZI ȘI:

Eugen Neagoe, după eșecul cu Sepsi: “Vor pleca cel puțin opt sau nouă jucători în 2023”

Eugen Neagoe continuă critica condițiilor de pe Cluj Arena: “Cum să intri în Schengen cu un asemenea gazon?”

Eugen Neagoe, dezamăgit de condițiile gazonului de pe Cluj Arena: “Un meci de luptă, într-o mocirlă”

banner