Eugen Neagoe, despre suspendarea echipei de pe Cluj Arena: “Nu știu dacă este o decizie corectă”

0

Fotbaliștii Universității Cluj vor evolua, timp de două etape, pe arena din Mediaș, drept urmare a deciziei venite din partea Comisiei de Disciplină a Federației Române de Fotbal (FRF), care interzice clubului să organizeze, în intervalul menționat, meciuri de fotbal pe Cluj Arena. Astfel, duelul cu formația FC ‘U’ Craiova 1948, din cea de-a noua etapă a Superligii, programat inițial vineri, 2 septembrie, pe stadionul din Cluj-Napoca, va avea loc la Mediaș.

Pe lângă suspendarea stadionului, clubul clujean a fost amendat cu suma de 25 de mii de lei. Antrenorul clujenilor, Eugen Neagoe, și căpitanul Romario Pires au vorbit, în conferința de presă premergătoare acestei partide, despre cum evaluează sancțiunile primite de la FRF și despre modul în care acestea influențează moralul întregii echipe. Declarațiile acestora, în materialul de mai jos.

La momentul actual, ‘U’ Cluj se află pe poziția a 14-a a clasamentului, cu doar trei puncte obținute în cele opt meciuri disputate și fără nicio victorie. În etapele precedente, elevii lui Eugen Neagoe au remizat pe terenul formației FC Voluntari, unde arbitrii din camera VAR nu au semnalat acordarea unui penalty pentru clujeni, și au pierdut, printr-un gol înscris în urma unei alte decizii controversate a arbitrajului video, în Giulești, împotriva Rapid București.

Duelul dintre ‘U’ Cluj și FC ‘U’ Craiova 1948 va începe la ora 21:30, iar mai multe detalii, referitoare la procesul de restituire a banilor pe biletele cumpărate de persoanele care nu vor să facă deplasarea la Mediaș, pot fi găsite AICI.

VEZI ȘI:

‘U’ Cluj, suspendată două etape de pe Cluj Arena – unde va juca formația lui Neagoe

‘U’ Cluj, învinsă în deplasare de Rapid București – decizie controversată a arbitrajului video

‘U’ Cluj, remiză albă la primul meci al lui Eugen Neagoe ca antrenor principal