‘U’ Cluj, suspendată două etape de pe Cluj Arena – unde va juca formația lui Neagoe

0

Comisia de Disciplină din cadrul Federației Române de Fotbal (FRF) a decis miercuri, 31 august, sancționarea clubului FC Universitatea Cluj cu interzicerea organizării meciurilor pe stadionul din Cluj-Napoca timp de două etape, respectiv cu o amendă de 25 de mii de lei, drept urmare a incidentelor petrecute în timpul partidei cu formația Sepsi Sf. Gheorghe, disputate, în urmă cu o săptămână, pe Cluj Arena.

În minutul 25 al duelului din cea de-a șasea etapă a Superligii, arbitrul Sebastian Colțescu a trimis echipele la vestiare, din cauza scandărilor ofensatoare care răsunau pe stadion din peluza fanilor formației gazdă. Galeria clujeană a afișat mai multe bannere cu texte la adresa guvernul Ungariei și a minorităților maghiare din România.

“AS FC Universitatea Cluj vs. ACS Sepsi OSK Sf. Gheorghe – Incidente – În temeiul art. 82, 83.2. c) și art. 54.2.4 din RD, se sancționează clubul AS FC Universitatea Cluj cu interzicerea organizării jocurilor pe propriul stadion pentru două meciuri și penalitate sportivă de 25.000 lei”, informează decizia oficială a Comisiei de Disciplină din cadrul FRF.

Astfel, echipa antrenată de Eugen Neagoe va disputa meciul împotriva formației FC ‘U’ Craiova 1948, programat vineri, 2 septembrie, de la ora 21:30, pe arena din Mediaș. Clujenii au mai evoluat pe acest stadion și la începutul sezonului, deoarece pe Cluj Arena a fost organizată cea de-a șaptea ediție a festivalului UNTOLD.

Ce pot face fanii care au cumpărat deja bilete pentru meci?

Reprezentanții clubului Universitatea Cluj au anunțat că bilete cumpărate de fani pentru partida de pe Cluj Arena rămân valabile și pentru meciul disputat la Mediaș, iar cei care au abonamente la Peluză vor avea acces la Tribuna 2 a arenei din Mediaș. Procedura de resituire a banilor pentru cei care nu vor să facă deplasarea le Mediaș, însă au deja bilete pentru partida cu FC ‘U’ Craiova 1948, este următoarea:

  • Persoanele care au cumpărat bilete online trebuie să trimită până cel târziu vineri, ora 14:00, un mail la office@bilete.ro, în care să solicite restituirea banilor
  • Persoanele care au cumpărat bilete de la standul clubului din Iulius Mall sau de la magazinul de la Cluj Arena sunt așteptate cu biletul original în aceleași locații din care și-au ridicat biletele, până cel târziu vineri, ora 14:00, pentru a primi înapoi banii.

La momentul actual, ‘U’ Cluj se află pe poziția a 14-a a clasamentului, cu doar trei puncte obținute în cele opt meciuri disputate și fără nicio victorie. După duelul cu formația craioveană, elevii lui Neagoe vor face deplasarea la Mioveni, pentru duelul din cea de-a zecea etapă din sezonul regulat al Superligii, după care vor reveni la Meidaș pentru partida cu Chindia Târgoviște. Aceasta este programată sâmbătă, 17 septembrie, de la ora 21

VEZI ȘI:

Ce sancțiuni poate primi ‘U’ Cluj după incidentele de la meciul cu Sepsi – care este reacția galeriei “Șepcile Roșii”

‘U’ Cluj, învinsă de Sepsi, după ce putea pierde la masa verde din cauza scandărilor RASISTE

‘U’ Cluj, învinsă în deplasare de Rapid București – decizie controversată a arbitrajului video