‘U’ Cluj, remiză albă la primul meci al lui Eugen Neagoe ca antrenor principal

0

Fotbaliștii Unviersității Cluj au remizat vineri, 26 august, în deplasare, împotriva formației FC Voluntari, scor 0-0, în cea de-a șaptea etapă a Superligii. Este cel de-al treilea rezultat de egalitate înregistrat de clujeni în actuala ediție de campionat, care, la momentul actual, se află pe poziția a 14-a a clasamentului, cu doar trei puncte obținute, în cele șapte partide disputate. 

La primul meci al lui Eugen Neagoe ca antrenor principal, ardelenii au început în forță jocul de la Voluntari. În minutul 15, Ely Fernandes a primit, în fața porții, o pasă foarte bună de la Adrian Bălan, însă extrema clujenilor nu a reușit să intercepteze balonul.

Douăzeci de minute mai târziu, Alexandru Chipciu a recuperat mingea la marginea careului gazdelor și a trimis-o către același Ely, dar portarul Mihai Popa a intervenit decisiv pe traiectoria pasei. Până la finalul primei reprize, scorul de pe tabela de marcaj a rămas neschimbat.

Fază controversată – ‘U’ Cluj putea beneficia de un penalty

În cea de-a doua jumătate a primei reprize, fundașul Marius Briceag a șutat, din afara careului, spre poarta ilfovenilor, iar mingea a fost deviată în afara terenului de fundașul Ricardinho. Centralul Adrian Cojocaru a aștepat intervenția arbitrilor din camera VAR, însă aceștia au decis că jocul trebuie să continue cu o lovitură de la colțul terenului. Ulterior, reluările au arătat că mingea a fost deviată cu brațul de fundașul oaspeților.

Încă din debutul reprizei secunde, gazdele au început să pună presiune la poarta clujenilor. Totuși, niciuna dintre formații nu a reușit să deschidă scorul. În minutul 76, Bălan putea înscrie primul gol pentru ‘U’ Cluj, după ce a reluat cu capul mingea centrată din afara careului, dar execuția sa a fost respinsă de goalkeeper-ul ilfovenilor. În cele din urmă, arbitrul a fluierat finalul jocului și, astfel, Eugen Neagoe obține un punct la primul meci pe banca tehnică a “studenților”.

Pentru formația clujeană, urmează duelul cu FC Rapid București, în cea de-a opta etapă din sezonul regulat al Superligii. Acesta va avea loc marți, 30 august, de la ora 22:00, pe stadionul formației din Giulești.

VEZI ȘI:

Eugen Neagoe este noul antrenor al ‘U’ Cluj – vezi primele declarații ale acestuia

Erik Lincar, antrenorul care a promovat ‘U’ Cluj în prima ligă, se desparte de club

Ce sancțiuni poate primi ‘U’ Cluj după incidentele de la meciul cu Sepsi – care este reacția galeriei “Șepcile Roșii”