Eugen Neagoe, înaintea duelului cu FC Argeș: “Jucătorii pe care îi avem în vestiar sunt cei mai buni”

0

Fotbaliștii Universității Cluj vor întâlni luni, 14 noiembrie, pe teren propriu, formația FC Argeș Pitești, în cea de-a treia etapă din returul sezonului regulat al Superligii. La momentul actual, “studenții” clujeni se află pe cea de-a 13-a poziție a clasamentului, cu 17 puncte obținute în tot atâtea partide disputate și revin, în fața fanilor de pe Cluj Arena, după înfrângerea din campionat cu CS “U” Craiova și succesul din Cupa României cu CSM Alexandria.

Antrenorul ardelenilor, Eugen Neagoe, a prefațat, în cadrul unei conferințe de presă, ultimul duel dinaintea pauzei competiționale și a explicat ce așteptări are de la elevii săi în următoarele jocuri programate, atât în Superliga, cât și în Cupa României.

“Mi-aș dori să jucăm mai frumos, mai ofensiv și să marcăm mai mult”

“Foarte mult ne dorim cele trei puncte, îmi doresc să practicăm un fotbal frumos, suporterii să fie în număr cât mai mare la stadion, ați văzut ce înseamnă să jucăm cu 20-25 de mii de oameni împreună. Nu va fi un meci ușor, chiar dacă Argeșul a pierdut cu 5-0 contra celor de la Sf. Gheorghe. Au, în componența lotului, jucători valoroși, dar am încredere în băieții noștri. […] Mi-aș dori să jucăm mult mai bine, mai frumos, mai ofensiv, să marcăm mai multe goluri, dar nu este atât de simplu. Jucătorii pe care îi avem în vestiar sunt cei mai buni, nu cer nimic altceva, trebuie să ne descurcăm cu ce avem. Îmi doresc să nu mai facem greșeli, dar, de multe ori, ne retragem din cauza adversarului“, a declarat Eugen Neagoe.

Toate declarațiile tehnicianului clujenilor sunt disponibile aici:

Meciul dintre “U” Cluj și FC Argeș va începe la ora 18:00, iar fanii interesați să vină la stadion își pot cumpăra bilete prin accesarea link-ului de AICI. De asemenea, acesta va putea fi urmărit, în direct, pe Digi Sport 1 și pe Prima Sport 2.

VEZI ȘI:

“U” Cluj obține la scor prima victorie din Cupa României și accede pe loc de promovare în playoff

Neagoe, înaintea celui de-al doilea duel din Cupa României: “Îmi doresc să ajungem cât mai departe”

“U” Cluj, învinsă fără probleme de CS “U” Craiova, în derby-ul studențesc din Bănie