Expansiune: Rețeaua AutoTech preia un service cu o istorie de trei decenii și dezvoltă cel mai mare service din Transilvania

0

Una dintre cele mai interesante mutări de pe piața serviciilor auto din Cluj se petrece chiar în aceste zile. Rețeaua AutoTech, care grupează două dintre cele mai noi și mai moderne service-uri din Cluj preia unul dintre cele mai vechi service-uri din Cluj, Hal Auto Service, spune fondatorul AutoTech, Simion Negrea.

Practic, această achiziție înseamnă și diversificarea serviciilor furnizate de echipa AutoTech, ce va oferi de acum înante și servicii de tinichigerie, precum și servicii pentru autoutilitare. Însă această achiziție nu este singura mutare interesantă realizată de AutoTech. Această rețea va investi și în amenajarea celui mai mare service din Transilvania, care va avea 40 de posturi de lucru. Acest service nou va fi deschis, cel mai probabil, la începutul anului viitor. În acest mod, AutoTech devine unul dintre liderii pieței de servicii auto din Transilvania.

Simion Negrea estimează că investițiile din acest an se vor ridica la aproximativ un milion de euro. În paralel cu această extindere rapidă, AutoTech va continua să se implice și în domeniul social. Simion Negrea dorește să doneze 0,5 la sută din încasările lunare ale rețelei AutoTech pentru a susține diferite cauze sociale.

Mai multe detalii, în emisiunea România Via Cluj, moderată de Claudiu Pădurean.

banner