Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, în elita europeană

0

Cea mai mare facultate din România, Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai, rămâne cea mai bine cotată instituție românească de învățământ superior economic. Facultatea se află în elita europeană, potrivit clasamentelor internaționale.

Facultatea clujeană continuă să obțină performanțe academice și de cercetare în ciuda pandemiei, care a impus trecerea la sistemul on-line de predare. Tot on-line vor fi și examenele de finalizare a studiilor, precum și admiterea, spune decanul Răzvan V. Mustață.

În centrele universitare în care este prezentă facultatea, adică în Cluj-Napoca, Reșița, Sighetu Marmației și Sfântu Gheorghe, vor fi prezente și cadre didactice care vor oferi îndrumare candidaților care au nevoie de sprijin. La Reșița, vor fi disponibile 200 de locuri la licență și 100 de locuri la masterat.

Din toamnă, studenții ar putea reveni în campusurile facultății, mai spune decanul Răzvan V. Mustață, prezent în emisiunea România Via Cluj, moderată Claudiu Pădurean.