Festivalul pentru copii miniELEMENTUM revine la Cluj – magie, bubble-party, lasertag, tobogane gonflabile

0
Foto: CLUJLIFE

Cea de-a doua mini ediție a îndrăgitului festival ELEMENTUM va avea loc chiar la începutul vacanței de vară, la Centrul de Recreere Anadary din localitatea clujeană Florești, situat pe strada Stejarului. În cele trei zile de eveniment, vor avea loc o mulțime de activităţi culturale, artistice şi distractive, pentru a face din minifestivalul ELEMENTUM un eveniment creativ şi amuzant pentru copii, dar şi pentru părinţi.

Printre activităţile de la miniElementum se numără: teatru de păpuşi, spectacole interactive de muzică și dans (Mr. Nicu, Etherium Eurythmy), numere de magie, bubble-party și ateliere creative. Acestea vor fi completate de concerte (Big Dimma’Band, Due Celeste), activităţi distractive, loc de joacă interior cu tiroliană, lasertag, tobogane gonflabile, piscină cu bile şi spațiu de joacă exterior amenajat cu căsuţe tematice.

Intrarea la miniELEMENTUM este liberă, doar unele dintre activități vor fi taxate
(tobogane gonflabile, lasertag, facepainting), însă prețurile sunt accesibile pentru toate
buzunarele, promit organizatorii.

Programul mini-festivalului

Evenimentul se desfășoară între 16 și 18 iunie 2023, iar orele sunt următoarele:

● Vineri, 16 iunie – 14:00 – 22:00
● Sâmbătă, 17 iunie – 10:00 – 22:00
● Duminică, 18 iunie – 10:00 – 20:00

Participanții vor avea acces la food&drinks zone, unde pot alege dintr-o varietate de rețete de mâncare delicioasă, dulciuri și băuturi. De asemenea, accesul în zona de activități se poate face cu pături sau salteluțe din spumă.

„Veniţi şi bucuraţi-vă de distracție și creativitate fără nicio bătaie de cap! Ne dorim să vă oferim o experiență memorabilă, plină de distracție și activități culturale, într-un cadru natural şi prietenos. Aşadar, haideți să sărbătorim începutul de vacanţă împreună la miniElementum, în frumoasa poieniță Anadary! Anul acesta e doar o mini ediție a festivalului, dar ne străduim să găsim spațiul potrivit care să cuprindă un nou ELEMENTUM la amploarea din 2019”, a declarat Anna Crainic, organizatorul miniELEMENTUM.

Despre Anadary

Centrul de Recreere Anadary și-a luat misiunea de a crea oportunităţi egale atât pentru copiii care provin din familii cu posibilități financiare, cât și pentru cei care provin din familii cu posibilităţi financiare reduse sau inexistente: copii cu autism, copii de etnie romă și copii ce provin din familii cu venituri foarte mici sau fără venituri, cu vârste cuprinse între 2 și 12 ani.

Ei și-au asumat misiunea socială de a facilita accesul la programele educaționale din cadrul
centrului de recreere Anadary, tuturor copiilor, în vederea:
● prevenirii și tratării obezității (ateliere despre alimentație și nutriție sănătoasă)
● dezvoltării artistice (workshop de pictură, dans, sculptură)
● creșterea calității vieții copiilor cu autism, fiind primul centru de recreere ce dispune de o
cameră senzorială pentru copiii cu astfel de probleme.

Universul Anadary este acel loc de basm unde prichindeii cu vârsta cuprinsă între 2 și 12 ani sunt liberi să alerge, să învețe, să se joace, să râdă și să viseze.

VEZI ȘI:

Cross caritabil în Pădurea Copandului – Zeci de copii din medii defavorizate vor putea merge într-o tabără

S-a deschis un centru comunitar la Pata Rât, cu activități after school pentru copii și socializare pentru adulți

Studiu: 3 din 10 copii din mediul rural au o problemă oftalmologică – Află care este cea mai comună afecțiune

 

 

 

 

 

banner