Festivalul VIBE în cifre

0

Cel mai mare festival maghiar din Transilvania, VIBE, s-a încheiat în dimineața aceasta (6-9 iulie). Cu peste de 600 de artiști, festivalul a primit mai bine de 102.700 de iubitori de muzică, marcând cea mai mare ediție a acestuia.

În timpul zilei au fost prezente peste 200 de personalități din industrii vaste, precum:  cinematografie, artă, învățământ, psihologie și de asemenea liberi antreprenori care au ținut discuții în domeniile lor respective. În acest fel, participanții s-au putut bucura de activități productive prin care să își petreacă timpul, până la începera performanțelor muzicale. Organizarea festivalului a fost asigurată de o echipă de peste 1500 de persoane, dintre care 411 de persoane au fost voluntari, care au realizat o bună demarare a acestuia.

Zoltán Soós, primarul orașului Târgu-Mureș, consideră că festivalul întruchipează ceea ce aspiră Târgu-Mureș să fie, și anume un oraș vibrant în domeniile vieții economice și culturale. Mai mult, acesta explică cum festivalul este amplasat în cea mai potrivită locație. Zoltán Soós susține faptul că Târgu-Mureș este inima Translivaniei și nu numai datorită amplasării sale, ci și logistic, deoarece este accesibil din punctul de vedere al transportului.

VEZI ȘI:

Electric Castle livrează brățările de acces în festival direct la ușile participanților, prin aplicația Tazz

Cât costă ultimele cazări disponibile în Cluj pentru Untold