Fii voluntar la Zilele Clujului! – Află cum te poți înscrie

0

Primăria Cluj-Napoca invită persoanele care doresc să facă parte din echipa de organizare a celei de-a X-a ediții a Zilelor Clujului să se implice ca voluntari. Evenimentul va avea loc în perioada 6-9 octombrie. Înscrierile se fac online, iar termenul limită este 16 septembrie.

An de an, timp de patru zile, sărbătoarea orașului aduce o vibrație aparte comunității. Aceasta reunește zeci de mii de clujeni și turiști, la peste 100 de evenimente și activități, în mai multe locuri emblematice din Cluj-Napoca. În 2019, peste 100 de persoane s-au înscris ca voluntari, pentru a ajuta la organizarea festivalului.

Pentru a fi voluntar, trebuie să ai 18 ani împliniți cu cel puțin o zi înainte de eveniment. De asemenea, pentru acest post se caută, în special, persoane responsabile, adaptabile, implicate și descurcărețe.

Formularul de înscriere este disponibil AICI.

Devenit un eveniment de referință pentru clujeni și turiști, Zilele Clujului este o sărbătoare a întregii comunități. Primăria Cluj-Napoca subliniază faptul că implicarea comunității în conturarea programului este elementul cheie, căruia i se datorează creșterea festivalului din ultimii ani. Zilele Clujului 2022 este o ediție aniversară, cu numărul 10, care va marca, prin evenimente și acțiuni aparte, dimensiunea multiculturală a municipiului Cluj-Napoca.

VEZI ȘI:

Clujenii sunt așteptați cu idei și propuneri pentru zilele Clujului – Află termenul limită

Turnul Bisericii Sf. Mihail din Cluj-Napoca va putea fi vizitat după trei ani – Zilele Culturale Maghiare

Consiliul Local Cluj-Napoca se întrunește luni în ședință extraordinară – Vezi motivul

banner