Firme clujene prezente la Forumul Economic de la Chișinău, organizat sub auspiciile Casei Regale a României

0
Companiile românești care au investit direct în Republica Moldova au depășit deja 1 miliard de euro cifra de afaceri cumulată. Peste 10.000 de locuri de muncă nou create ajută familiile să obțină veniturile necesare unui trai decent. Antreprenorii din România și Republica Moldova s-au întâlnit la Chișinău la Forumul Economic „Investiții.Dezvoltare.Integrare Europeană” pentru a consolida legăturile economice între România și Republica Moldova, a identifica parteneriate durabile și a găsi soluții viabile pentru integrarea cât mai rapidă în UE a Republicii Moldova.

Moldova nu e singură pe drumul său spre Uniunea Europeană! Acesta a fost mesajul principal al Forumului Econonomic de la Chișinău: Investiții. Dezvoltare. Integrare Europeană, care a avut loc în 22 și 23 februarie.
Aproximativ 250 de oameni de afaceri, autorități și politicieni din Moldova, România, Polonia, Italia, Germania, Israel și Statele Unite ale Americii au participat la acest forum organizat sub auspiciile Casei Regale a României. Evenimentul s-a bucurat de prezența Alteței Sale Regale Principele Radu al României. Agentia Invest Moldova și Ambasada Romaniei în
Moldova au fost co-organizatori al acestei ediții.
Firmele clujene care au participat la acest eveniment au fost Vivajo, Elron Group, Axon Soft, Opt Group, Proiectura, Parapet.ro, Zetta Cloud, Contafiscal, Napoca Imobiliare, Reberia, Klausenburg Central Apartments.
De asemenea, Clujul și România a fost reprezentată și de autorități locale și centrale, prin Vakar Istvan, vicepreședintele Consiliului Județean Cluj, senatorul Adrian Oros și deputatul Viorel Băltărețu.
Via Media Group, din care face parte Via Cluj TV a fost partener media al acestui eveniment.

banner