Francofonia celebrată la USAMV Cluj-Napoca-Vezi ce evenimente sunt pregătite

1

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca este gazda unui eveniment inedit ce are ca scop consolidarea legăturilor dintre tinerii din întreaga regiune și conștientizarea provocărilor de mediu și sociale. Evenimentele desfășurate în cadrul acestei manifestări sunt coordonate de Agence Universitaire de la Francophonie, care aniversează 30 de ani în Europa Centrală și de Est.

Principalele obiective ale acestei manifestări sunt: încurajarea și motivația tinerilor francofoni prin recompensarea celor mai activi, asidui și implicați în francofonia locală și regională; deschiderea unei reflecții colective asupra problemelor de mediu și a inițiativelor durabile pentru campusurile lor.

Printre activitățile pregătite de organizatori se numără și activități științifice, ateliere practice, descoperirea de proiecte și inițiative durabile.

Programul pentru evenimentele din zilele următoare îl puteți găsi aici.

Mai multe detalii despre evenimentul intitulat „Colloque des jeunes lauréats francophones d’Europe centrale et orientale” găsiți în materialul de mai jos.

Vezi și:

Proiecție de film la Muzeul Etnografic al Transilvaniei-comemorarea poetului Octavian Goga

Vacanța la Biblioteca Județeană „Octavian Goga” Cluj: Club de lectură, ateliere de japoneză și norvegiană

banner