Gabriel Costea: A fost pusă în funcțiune rețeaua de alimentare cu gaz din Vâlcele

0

Unul dintre cele mai importante proiecte de infrastructură din comuna Feleacu a fost dat în funcțiune. Este vorba de rețeaua de alimentare cu gaz din satul Vâlcele. Deja, au fost realizate primele racorduri la această rețea, spune primarul comunei Feleacu, Gabriel Costea.

Însă acesta este doar unul dintre proiectele deja concretizate în prima jumătate a mandatului administrației locale din Feleacu. Primăria Feleacu cofinanțează dezvoltarea sau crearea de noi rețele de utilități, care vor fi administrate de Compania de Apă Someș.

În satul Feleacu este în curs de execuție rețeaua de canalizare, iar în satele Gheorgheni, Sărădiș și Vâlcele vor fi realizate rețelele de alimentare cu apă, spune primarul Gabriel Costea.

Rețeaua de canalizare are 28 de kilometri, iar acum este în lucru stația de epurare. De asemenea, în paralel, administrația locală și sătenii lucrează la branșamentele necesare la această rețea. În prezent, sunt realizate 60 la sută dintre branșamentele programate. Până la jumătatea anului viitor, prima etapă a dezvoltării acestei rețele de canalizare va fi finalizată, iar rețeaua va fi funcțională, mai spune primarul Gabriel Costea.

Primăria Feleacu și-a mai programat și investiții în dezvoltarea rețelelor de drumuri din satele care compun această comună. Unde anume, aflați din emisiunea România Via Cluj.


banner