Găzduire WordPress Pro de la Hosterion, acum și în Londra, Amsterdam și Dallas, nu doar la București

0

Dacă ai un website WordPress sau un magazin online pe care-l operezi pe baza plug-in-ului WooCommerce, acest anunț nu putea să vină într-un moment mai bun. Probabil că nu ești neapărat mulțumit de viteza de încărcare a website-ului, nu te împaci prea bine cu felul în care-l administrezi și te temi deja de atacurile hackerilor.

Sau pur și simplu vrei să țintești o piață din străinătate. Pentru toate acestea, dar și multe altele, Hosterion are soluția.

Povestea Hosterion

Faptul că oferă pachetele de găzduire WordPress de un an în București, și acum au extins
acest serviciu și în Londra, Amsterdam și Dallas, este doar o mică parte din povestea Hosterion.

Totul a început în februarie 2004, atunci când Adrian Andreiaș înființa Elvsoft SRL, în Cluj-Napoca. Serviciile care asigurau o prezență online care să facă valuri erau cele de web design, web development, SEO sau găzduire web.

În octombrie 2007 lansau IntoDNS, un serviciu gratuit de diagnoză pentru înregistrările DNS ale numelor de domenii internet. Deși a început ca un serviciu gratis, oferit comunității internaționale de profesioniști în IT, în 2016 se înregistrau peste un milion de domenii verificate lunar pe intodns.com.

În aprilie 2009 Elvsoft devenea primul Microsoft Certified Partner pe competență de soluții de hosting din România, iar în luna iunie a aceluiași an lansau IntoVPS, un brand internațional de găzduire care înregistra clienți din peste 170 de țări. Vorbim despre 3500 de VPS-uri în funcțiune simultan. Tot atunci compania trecea exclusiv la soluții de găzduire web/nume de domenii internet și renunța la furnizarea de orice alte servicii.

În noiembrie 2016 Elvsoft devenea Hosterion, un nume care reflectă mai bine specializarea pe servicii de găzduire web. Au urmat și alte realizări, precum o nouă ofertă unmanaged VPS, parteneriatul cu Google (care includea colaborarea cu Google G-Suite și soluția pentru e-mail) și serviciul de găzduire DNS anycast, disponibil gratuit pentru toți clienții.

În prezent, Hosterion operează cu propriile echipamente în centrele de date ale următorilor parteneri:

● Cluj-Napoca, GTS Telecom;
● București, centrul de date de pe Sos. Fabrica de Glucoză Nr.11B;
● Amsterdam (Duivendrecht), Equinix;
● Londra (Enfield), Coreix;
● Dallas, Zayo Group;
● Fremont, Hurricane Electric;

De ce să optezi pentru găzduire în afara țării? Cu cât serverul de găzduire este mai aproape de locația fizică a vizitatorilor, cu atât site-urile se vor încărca mai repede. Așadar, alege poziția fizică a serverului în funcție de piața pe care vrei să te extinzi!

De ce Hosterion?

Nu cei peste 19 ani de experiență cântăresc cel mai greu, deși categoric că nu sunt de ignorat, ci asistența tehnică nonstop, atât prin tichete/e-mail, cât și prin telefon, fără costuri adiționale. De fapt, serviciul de asistență clienți este cotat cu 5 stele din 5, în peste 1000 de review-uri pe Google.

De ce să optezi pentru găzduirea web WordPress Pro marca Hosterion? Iată doar câteva date tehnice:

● Procesoare ultra-rapide AMD EPYC Gen3 frecvență 3.0 – 3.7 GHz, 16 nuclee fizice,32 thread-uri;
● Pachete cu alocare mare de RAM și CPU;
● Sub-încărcare a serverelor pentru performanță și stabilitate sporite;
● Stocare ultra-rapidă NVMe;
● Propriul tău serviciu Redis pentru cache de obiecte – soluție dezvoltată de
programatorii Hosterion;
● WordPress Toolkit;
● Protecție DDOS* Voxility 1 Tbps+. *Serviciul de protecție DDOS este disponibil în
Amsterdam și București;
● Server web LiteSpeed cu LSCache;
● Izolare de securitate cu CloudLinux;
● Protecție la atacuri informatice cu BitNinja;
● Serviciu DNS performant prin anycast cu servere în 17 locații;
● Certificate SSL incluse;
● IPv6 dedicat inclus.

Beneficiile Hosterion, pe limba ta

Dacă datele tehnice de mai sus nu te-au convins, uite care sunt beneficiile propriu-zise pe care ți le oferă colaborarea cu Hosterion:

Eficientizarea procedurilor de securitate

Pachetul de găzduire WordPress Pro include și accesul la WordPress Toolkit, sistem care-ți permite să realizezi update-urile de software fie automat, fie manual. În plus, grație parteneriatului cu Voxility, site-ul tău va rămâne disponibil chiar și pe parcursul unui eventual atac DDOS. Aici se adaugă și alte componente de securitate precum BitNinja sau CloudLinux. De asemenea, beneficiezi de backup zilnic stocat într-un alt oraș, fără costuri adiționale. O eventuală restaurare din backup nu te costă absolut nimic.

Îmbunătățirea performanței

Vei beneficia de o alocare generoasă de resurse de calcul, dar și de soluții avansate de
caching. Site-ul tău nu va mai suferi din cauza timpilor mari de încărcare și astfel nu mai riști să pierzi potențialii clienți nerăbdători.

Economie de timp

Îți povesteam și mai sus despre WordPress Toolkit. Administrarea site-ului va fi practic o joacă de copii, cele mai frecvente operațiuni de gestionare fiind realizate din doar câteva click-uri. Vorbim despre instalarea instanțelor noi, migrarea automată din alte conturi de hosting, copieri de instalări, upgrade-uri, securizări automate și așa mai departe.

Acces la software standard, dar și premium

Hosterion lucrează cu soluții software populare în industrie, de pildă cPanel, LiteSpeed sau JetBackup, dar în același timp oferă și servicii speciale, de exemplu WordPress Toolkit, PHP X-Ray și BitNinja.

Programatorii Hosterion au mers atât de departe, încât au dezvoltat un plugin pentru cPanel prin care vei putea să-ți gestionezi propria instanță de server de cache de obiecte (Redis). Rezultatul? Viteză de încărcare mai bună a site-ului.

Nu ezita să-i contactezi pe specialiștii de la Hosterion, dacă soluțiile lor sună bine pentru tine!

VEZI ȘI:

Logiscool organizează cursuri de programare pentru copii

72 de elevi clujeni pasionați de tehnologie își vor pune bazele unei cariere în IT în vacanța de vară

banner