Handbal feminin: Primul meci din Divizia A a Universității Cluj este contra ACS „Liviu Rebreanu”

0

Echipa de handbal feminin Universitatea Cluj a anunțat pornirea la drum în noua ediție a Diviziei A, cu primul meci care începe marți, de la ora 16:00, în Sala „Gheorghe Barițiu” din Turda. Jucătoarele se vor confrunta cu ACS „Liviu Rebreanu” DIVAF.

Cele două formații fac parte din Seria C a Diviziei A, alături de CSU Oradea, CSU Reșița, CSM Deva, CS Arena Târgu Mureș și CSU Universitatea de Vest Timișoara. În prima rundă a acestei serii s-a jucat până acum un singur meci, în care CSU Oradea a trecut în deplasare de CSU UVT Timișoara cu 29-20, CSU Reșița a stat din lipsă de adversar iar Arena Târgu Mureș nu s-a prezentat la meciul din deplasare cu CSM Deva.

Înaintea debutului în noul sezon, antrenorul Ioan Ani Senocico a declarat pentru Universitatea Cluj: „Începem un nou campionat, din păcate tot în liga a doua și ca la fiecare început ne dorim să ajungem cât mai sus. Avem în față un prim meci în deplasare la Turda unde vom întâlni o echipă tânără și dornică de afirmare. Mergem acolo cu un singur gând, victoria, chiar dacă au plecat destul de multe jucătoare și din păcate nu am completat lotul așa cum ne doream. Sper însă ca cele care au venit să se integreze cât mai bine în echipă și împreună, pas cu pas, să ajungem acolo unde ne dorim și unde trebuie”.

VEZI ȘI:

Generația 2012 este invitată la selecția Academiei U-BT

Ioan Ovidiu Sabău crede că Mircea Rednic va sta pe bancă la meciul cu UTA Arad

U Cluj a transferat un tânăr format de Bayern Munchen

banner