Negocieri la Universitatea Cluj – Fost jucător de la FCSB ar putea reveni în SuperLigă

0

FCSB s-a despărțit de Bilel Omrani la finalul sezonului trecut, dar vârful algerian ar putea rămâne în Superligă. Conform GSP, Bilel Omrani ar putea ajunge la Universitatea Cluj în acest sezon care abia a debutat. El și-a încheiat conturile cu FCSB și nu ar fi refuzat o ofertă atractivă din punct de vedere financiar din străinătate, însă ar putea rămâne în campionatul României.

Atacantul de 30 de ani le-a fost propus celor de la U Cluj, conform sursei menționate. Clubul și jucătorul vor discuta în zilele următoare aspectele contractuale și rămâne de văzut dacă vor ajunge la un acord. Mamadou Thiam a plecat de la Universitatea Cluj în această vară, iar „șepcile roșii” caută un înlocuitor pe măsură.

Cel mai probabil, suporterii lui “U” nu îl vor primi cu brațele deschise pe Omrani, în cazul în care acesta va ajunge la o înțelegere cu clujenii, întrucât acesta a evoluat timp de șase sezoane pentru rivala CFR Cluj. El a înscris 25 de goluri în campionatul României pentru FCSB și CFR Cluj, în 186 de partide.

Bilel Omrani a primit 200.000 de euro pentru fiecare gol marcat la FCSB

Din păcate pentru FCSB, Omrani a fost departe de jucătorul care marca pe bandă rulantă la CFR. În sezonul trecut, atacantul de 30 de ani a jucat numai 21 de meciuri, dintre care 6 ca titular, și a marcat de două ori. Fără îndoială, a fost cel mai puțin prolific sezon de când francezul a ajuns în România, iar randamentul său a fost invers proporțional cu venitul.

Conform GSP, FCSB i-a achitat lui Omrani 200.000 de euro la semnătură, el venind liber de contract. Acesta a avut un salariu lunar de 20.000 de euro, astfel că a mai luat 200.000 de euro (cu tot cu luna iunie). Astfel, rezultă un total de 400.000 de euro, un venit colosal pentru campionatul României, mai ales că francezul a înscris numai două goluri.

Așadar, aducerea lui Omrani s-a dovedit a fi o mutare ratată din toate punctele de vedere pentru FCSB. Fără îndoială vorbim despre unul dintre cele mai proaste transferuri din istoria clubului, atât pe plan sportiv, cât și financiar, scrie Eurosport.

banner