Ioan Ovidiu Sabău crede că Mircea Rednic va sta pe bancă la meciul cu UTA Arad

0
Foto: Gazeta Sporturilor

FC Universitatea Cluj va juca vinerea aceasta în etapa a noua din SuperLiga, la Arad, contra FC UTA Arad, de la ora 18:30. Ioan Ovidiu Sabău se va duela împotriva antrenorului Mircea Rednic, cei doi fiind foști coechipieri și campioni în aceeași echipă. Antrenorul Universității Cluj consideră că acesta va sta pe bancă, după infarctul și intervenția chirurgicală suferită în urmă cu 11 zile, conform Gazetei Sporturilor.

“Important e că se simte bine, că e sănătos, sigur va fi pe bancă. Toate echipele sunt acolo… Eu sunt preocupat de echipa mea, încă sunt aceleași mici probleme de grup, nu le poți rezolva în zece zile. În iarnă, am avut o lună la dispoziție, am avut meciuri-test, amicale, antrenamente, acum vreau să-i aduc pe toți la același nivel de pregătire”, a reacționat antrenorul de 55 de ani.

Cum au decurs amicalele din weekend?

U Cluj a bifat două amicale săptămână trecută, prima a avut loc sâmbătă, cu Unirea Dej (2-0), la Cluj Napoca. Cel de-al doilea meci s-a desfășurat duminică, împotriva lui CSM Reșița (1-2) la Alba Iulia. Ianis Stoica a deschis scorul cu dejenii, apoi noul sosit al “șepcilor roșii”, Filip Ilie, a marcat și cu Unirea, și cu „rossonerii” din Banat.

Ioan Ovidiu Sabău a preluat U Cluj din mers: „Sunt mulțumit, iar de la unii aștept mai mult”

După victoria cu Unirea Dej, antrenorul a transmis suporterilor Universității ce-și dorește de urgență de la echipă, după ce a preluat echipa de la Anton Petrea.  „Aici mai trebuie să lucrăm, să gândim ca o echipă. Jucătorii luați individual au calitate, sunt super, dar trebuie să gândim ca o echipă.Vreau să văd cât își antrenează și voința, mai ales pe fondul unor antrenamente intense.

Ne bazăm mult pe realizări individuale, ceea ce e bine, dar trebuie să găsim jucătorii care să facă ambele faze, să aibă echilibru. Sunt mulțumit, iar de la unii aștept mai mult. Filip Ilie e un jucător cu calități, eu trebuie să văd de ce până acum nu a jucat la un alt nivel văzând ce calități și fizic are. Depinde de el!

Important e cum vom arăta noi în următoarea perioadă. Cât de mult ne dorim efectiv să câștigăm, cât de mult știm să luptăm pentru fiecare minge. Mai avem o perioadă lungă, deși nu-mi permit să setez limite de timp, dar ca să arătăm ca o echipă care are identitate.” a declarat antrenorul pentru Gazeta Sporturilor.

VEZI ȘI:

CFR Cluj a dat startul biletelor pentru meciul cu Petrolul Ploiești – copiii însoțiți pot intra gratis

U Cluj a transferat un tânăr format de Bayern Munchen

„Duel studențesc” în etapa a 3-a din Liga Națională de handbal masculin

banner