Handbaliștii clujeni se pregătesc pentru revenirea în Liga Zimbrilor – “haiducii” dispută acasă primul meci din playoff

0

Echipa de handbal masculin a Universității Cluj dispută duminică, 5 februarie, pe teren propriu, împotriva formației CSM Făgăraș, primul duel din playoff-ul de promovare în Liga Zimbrilor. Alături de noua conducere, “haiducii” clujeni își propun să revină printre cele mai bune echipe ale handbalului românesc și să contribuie la renașterea acestui sport în comunitatea locală. Iată formațiile care se vor lupta pentru accederea în prima ligă.

Pentru a marca debutul în playoff, clubul clujean a organizat joi, 2 februarie, o conferință de presă, în cadrul căreia au participat managerul Liviu Hossu, președintele Dragoș Rusu, antrenorii Ionuț Ramba și Marius Sopca, respectiv jucătorii Mark Adoreanu, Alexandru Coman și Călin Hossu, care a revenit în lotul ardelenilor după un sezon petrecut la CSM București. Imagini video și declarații sunt disponibile în materialul de mai jos.

Hossu: “Invităm autoritățile locale și sectorul privat să fie alături de noi”

“Invităm autoritățile locale și sectorul privat să fie alături de noi, așa cum se întâmplă în alte orașe din țară. Realitatea este că, nu folosim asta ca scuză, din contră, ne ambiționează și mai tare, nu stăm așa de bine cu bugetul, deși clubul sportiv Universitatea face eforturi mai mari ca întotdeauna să ne susțină”, a declarat Liviu Hossu.

Rusu: “Am fost șocat că nu putem avea acces în Sala Polivalentă”

Am fost cumva trist, pentru că, deși avem al doilea buget ca pondere din țară, sportul clujean încă este în mocirla de supraviețuire. De aceea m-am oferit să vin, tocmai pentru a atrage capital privat în susținerea sportului clujean. Așa cum eu pot să fac asta, cred că și miile de antreprenori din Cluj, care o duc foarte bine, pot să ajute sportul clujean. […] Am fost șocat că nu putem avea acces în Sala Polivalentă, deși știam că este a tuturor, a clujenilor. Se pare că nu sunt trasate liniile ca să putem juca handbal acolo. Mai mult, duminică nu vom juca în Horia Demian, vom juca într-o sală mică din parcul Babeș, deoarece este un târg de haine”, a declarat Dragoș Rusu.

Partida dintre “U” Cluj și CSM Făgăraș va începe la ora 16:30 și va avea loc în Sala Sporturilor “Gheorghe Roman”, din incinta Parcului Sportiv “Iuliu Hațieganu”. Mai multe informații despre activitatea echipei de handbal masculin a Universității Cluj pot fi găsite pe paginile de Facebook și de Instagram ale clubului.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Fotbal în Sala Sporturilor “Horia Demian” – campionii europeni de la Gemina Cluj vor juca în turneu

Clujenii, campioni europeni la minifotbal – echipa Gemina Cluj a câștigat turneul Euro Business Cup

Academie de Handbal pentru copiii din Cluj – 150 de elevi învață tainele sportului

banner