Handbaliștii clujeni vor să rămână neînvinși în playoff-ul de promovare – meci în fața fanilor cu CS Medgidia

0

Echipa de handbal masculin a Universității Cluj va întâlni duminică, 26 martie, pe teren propriu, formația CS Medgidia, în cea de-a noua etapă din playoff-ul de promovare în Liga Zimbrilor. După succesul obținut în ultimele secunde ale meciului disputat, în deplasare, cu CSM Făgăraș, scor 29-30, “haiducii” au rămas neînvinși în cursa pentru accederea în prima ligă și se află în fruntea clasamentului, la cinci puncte în fața ocupantelor locurilor doi și trei, CSM Sighișoara, respectiv CSM Alexandria.

Pe de altă parte, CS Medgidia este situată pe penultima poziție a clasamentului, cu un bilanț format dintr-o singură victorie, un egal, respectiv șase înfrângeri. În partida din turul playoff-ului de promovare, ardelenii s-au impus cu scorul de 35-40, ceea ce înseamnă că obținerea unui nou succes în fața fanilor nu ar trebui să reprezinte niciun fel de problemă.

Sursa foto: JFritz Fotograf

Confruntarea dintre “U” Cluj și CS Medgidia va începe la ora 16:00, iar fanii interesați să vadă jocul din tribunele Sălii Sporturilor “Horia Demian” își pot cumpăra bilete de la casieria arenei. De asemenea, partida va fi transmisă, în direct, pe canalul de YouTube U Cluj TV.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Handbaliștii clujeni încep returul din playoff-ul de promovare în Liga Zimbrilor – vezi situația clasamentului

Handbaliștii “U” Cluj au obținut o victorie importantă din playoff-ul de promovare în Liga Zimbrilor

Handbaliștii “U” Cluj continuă șirul de victorii din drumul spre revenirea în Liga Zimbrilor

banner