Handbaliștii “U” Cluj au obținut o victorie importantă din playoff-ul de promovare în Liga Zimbrilor

0

Echipa de handbal masculin a Universității Cluj a învins sâmbătă, 11 martie, pe teren propriu, formația CSM Alexandria, scor 34-27, în cea de-a cincea etapă din playoff-ul de promovare în Liga Zimbrilor. Astfel, încurajați de sutele de fani din Sala Sporturilor “Horia Demian”, clujenii au obținut o victorie importantă împotriva unuia dintre cei mai puternici adversari și continuă să fie singura echipă neînvinsă din clasamentul celor care luptă pentru accederea în prima ligă.

La finalul jocului, antrenorul principal și, totodată, jucătorul ardelenilor, Ionuț Ramba, care a fost cel mai bun marcator în acest meci, a evaluat prestația echipei sale și a vorbit despre modul în care handbaliștii tineri au reușit să se integreze în sistemul de joc pregătit la antrenamente. Declarațiile acestuia pot fi urmărite în materialul de mai jos.

Pentru “haiduci”, urmează deplasarea pe terenul celor de la CSM Reșița, pentru confruntarea din cea de-a șasea etapă a playoff-ului de promovare. Aceasta este programată joi, 16 martie, iar ora de începere va fi anunțată de reprezentanții Federației Române de Handbal (FRH).

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

Handbaliștii “U” Cluj continuă șirul de victorii din drumul spre revenirea în Liga Zimbrilor

Handbaliștii “U” Cluj, meci eliminatoriu în Cupa României cu CSU Suceava – fanii pot câștiga un PlayStation 5

Handbaliștii clujeni au obținut prima victorie din playoff-ul de promovare în Liga Zimbrilor

banner