HeartBeats 2023 – Cum au decurs cele trei zile de festival și care a fost părerea participanților

0

Cea de-a doua ediție a festivalului creștin HeartBeats a avut loc în perioada 1-3 iunie, pe BT Arena, la Cluj-Napoca. Participanții festivalului, “unde inimile bat împreună în același ritm”, au avut parte de 3 zile în care să se bucure de muzica artiștilor pe care îi îndrăgesc, atât din România cât și din întreaga lume.

Cele 3 zile ale festivalului au avut diferite tematici, iar fiecare tematică a avut propriul său cod vestimentar. Tematica primei zile a fost worship, iar muzica de închinare a fost acompaniată de un stil vestimentar retro. Cea de-a doua zi a fost dedicată muzicii pop, iar participanții au fost încurajați să poarte haine portocalii, iar ultima zi, ziua de rapp creștin, i-a făcut pe participanți să încheie festivalul în haine albe.

“Atmosfera e superbă, toți oamenii sunt drăguți și emană fericire. Cred că e un loc bun pentru suflet, în care poți să te încarci cu energie pozitivă. Cu siguranță pleci mult mai fericit de aici”, a declarat o participantă a festivalului.

La eveniment au fost prezenți atât artiști europeni cât și din Statele Unite ale Americii printre care Lecrae, Even Craft, cei de la Creation House, Unspoken,  Hebrew Worship, October Light. De asemenea festivalul a beneficiat de speakeri precum, Aaron Lewis, Jacob Petersen, Alan Platt, Francisc Bobos, Shawn Brann.

Participanții au beneficiat și de standuri cu mâncare alături de un autobuz-librărie, de unde aceștia au putut să achiziționeze cărțile creștine pe care și le doreau, într-o manieră inedită.

Nu pierde nimic: Urmărește Via Cluj TV și pe Google News!

VEZI ȘI:

HeartBeats: Cel mai mare festival creștin din Sud-Estul Europei, revine la Cluj

Codin Maticiuc organizează un cros la Sports Festival, pentru a renova un spital din Cluj-Napoca

Parcul Etnografic: Festival cu degustare de vin, concerte și produse lucrate manual

banner