Iancu Șerbănescu, clujeanul care a transformat Cluj Arena în teatru în aer liber

0

Cel mai mare stadion din Transilvania, ClujArena, a devenit un adevărat templu al culturii. În fiecare week-end, pe acest stadion, au loc proiecții de film, concerte sau spectacole de stand-up comedy. Celălalt mare stadion din Cluj, cel al echipei CFR, și-a păstrat menirea sportivă.

Cei care iubesc filmele au o alternativă la platformele on-line. Ei pot ieși din nou în oraș să vadă o proiecție. Nu în cinematografele clasice, ci pe ClujArena. Prima proiecție a avut loc ieri seară. Este vorba de filmul Bohemian Rapsody, adus de echipa Sportlights. Azi este programat un nou film, spune organizatorul evenimentelor, Iancu Șerbănescu.

Ideea organizării proiecțiilor în aer liber s-a născut în urma adoptării măsurilor de distanțare socială, mai spune Iancu Șerbănescu.

Organizarea spectacolelor în aer liber i-a încântat pe clujeni, pentru că ei consideră acest demers drept o victorie a speranței. Și aceasta cu atât mai mult cu cât autoritățile luau în calcul până acum organizarea unor spitale de campanie pe stadionul din centrul orașului.

banner