Incendiu la Iulius Mall: un depozit de marfă a luat foc, clienții au fost evacuați

0

Un puternic incendiu a cuprins un depozit de marfă din curtea Iulius Mall din Cluj-Napoca. Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit cu trei autospeciale de stins incendii pentru a lichida flăcările care au cuprins mai multe materiale depozitate.

Sursa imagini: ISU Cluj

Până acum nu au fost persoane care să solicite consult medical, a transmis biroul de presă al ISU Cluj.

Clienții din cadrul spațiului comercial unde funcționează supermarketul Auchan au fost evacuați ca măsură de siguranță. Ulterior, forțele de intervenție au mai fost suplimentate cu încă o autospecială de stingere a incendiilor din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca.

Flăcările au fost localizate, nu mai există pericol de extindere se lucrează pentru stingerea focarelor ascunse, au transmis pompierii. La fața locului au sosit un echipaj SMURD și două ale Serviciului Județean de Ambulanță, precum și o autoscară. ”Până acum nu sunt persoane care au solicitat consult medical”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU.

Având în vedere că mai există infiltrări de fum în parcare și spațiile complexului comercial, a fost transmisă recomandarea clienților de a părăsi, în ordine, mall-ul.

banner