Instalația de lumini de pe Podul Elisabeta a fost reamplasată – Fusese vandalizată și aruncată în Someș

0
Foto: Lights On Romania / Facebook

După ce a fost vandalizată săptămâna trecută și aruncată în apele Someșului, instalația Lights On „Te aștept” luminează din nou pe Podul Elisabeta din Cluj-Napoca. Reprezentanții Lights On Romania au transmis că, prin „mari sacrificii” au reușit să reamplaseze instalația, după ce, la finalul săptămânii trecute, câțiva indivizi necunoscuți au rupt cablurile prin care era atașată de pod și au aruncat-o în apele Someșului.

Mesajul din centrul Clujului vine drept replică la instalația de lumini „Mi-e dor de tine”, care a fost aprinsă în Köln, Germania, la începutul lunii.

„Cu mari sacrificii, am readus «TE AȘTEPT» pe podul Elisabeta din Cluj. După actul de vandalism care ne-a întristat, determinarea echipei noastre a generat puterea de a reda lumina și mesajul artistic în locul său. Refuzăm să lăsăm incidentele izolate să definescă orașul pe care-l prețuim. Educația este cheia, iar împreună putem contribui la construirea unui mediu în care arta să fie respectată și protejată. Mulțumim pentru susținerea arătată în momentele dificile de zilele trecute! Ne vedem pe Podul Elisabeta!”, au transmis reprezentanții Lights On Romania într-o postare pe pagina de Facebook.

VEZI ȘI:

Noile tehnologii îmbunătățesc administrarea rețelelor Companiei de Apă Someș

Cluj-Napoca sărbătorește Ziua Națională a României – Programul zilei de 1 Decembrie

Grădiniță din Cluj-Napoca, închisă temporar și amendată de Protecția Consumatorilor – Copiii stăteau în igrasie și miros de mucegai

 

 

banner