Învingătorii ”U” Elbi Cluj-Napoca încep Campionatul Național de Rugby în 7

0

”U” Elbi Cluj-Napoca anunță începerea Campionatului Național de Rugby în 7, cu Turneul Open, etapa preliminară care are rolul de a departaja cele 14 combatante, ce urmează a fi împărțite în două serii. Jocurile încep sâmbătă, 5 august, la București. 

Turneul Open al Campionatului Național de rugby în 7 va avea loc pe Stadionul Parcul Copilului. La finalul acestei runde, primele opt clasate se vor califica în Campionatul Național Elită, în timp ce celelalte șase echipe vor face parte din Campionatul Național Promovare. Cele 14 formații sunt împărțite în patru grupe, a căror configurație a fost stabilită pe baza clasamentului final al ediției precedente. ”U” ELBI Cluj-Napoca este campioană națională în exercițiu și a fost repartizată în prima grupă, împreună cu Sportul Studențesc. Meciul va avea loc mâine, de la ora 10:30, pe Terenul 2. Tot acolo, de la ora 12:00, are loc meciul cu CSU Arad.

”U” Elbi Cluj Napoca face deplasarea în capitală cu un lot format din 13 jucători: Cristian Andrioaiei, Fabian Banu, John Takatu’U, Toma Mârzac, Ovidiu Melniciuc, Alexandru Smarandache, Dragoș Damian, Alexandru Banu, Teodor Ursu, Sean Morrell, Șerban Dădăcuș, Paul Herman și Răzvan Bârlădeanu alături de antrenorul Cristian Săuan și managerul Cristian Podea.

VEZI ȘI:

Cum arată primul tur al Cupei României la baschet feminin

Eduard Roschanfsky continuă sezonul viitor la U-BT

U-BT Cluj-Napoca: Află cine este noul conducător de joc al echipei

banner