„Duel studențesc” în etapa a 3-a din Liga Națională de handbal masculin

0

Universitatea Cluj a anunțat cu cine va juca în cea de a 3-a etapă a Ligii Naționale de handbal masculin! Este vorba despe SCM Politehnica Timișoara, iar partida dintre cele două va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00. Meciul care se va desfășura în Sala „Constantin Jude” din orașul de pe Bega va aduce față în față ocupantele locurilor 7 – ”U” și respectiv 9 – SCM Timișoara.

În runda de deschidere a competiției, echipa a fost întrecută pe teren propriu de Steaua cu 35-28, după ce la pauză „haiducii” conduceau cu 16-14. Apoi, în cea de a doua etapă Universitatea Cluj a învins la mare luptă pe CSU din Suceava cu 38-37 (19-18).

La rândul lor, timișorenii au fost învinși în prima etapă, pe teren propriu, de CSM Focșani 2007 cu 29-28 iar apoi au reușit un rezultat de egalitate în deplasare cu CSM Bacău, 24-24 după ce la pauză gazdele conduceau cu 17-12.

Meciul dintre SCM Timișoara și ”U” Cluj-Napoca, contând pentru etapa a 3-a a Ligii Zimbrilor se va disputa sâmbătă, de la ora 17:00, în Sala Sporturilor „Constantin Jude”.

VEZI ȘI:

U-BT pleacă spre Grecia – Cu ce echipe vor juca baschetbaliștii?

Olimpia Cluj s-a calificat în finala turneului preliminar al Grupei 1 din Liga Campionilor

U-BT pleacă acasă cu trei victorii în cantonamentul din Serbia

banner