Ioan Ovidiu Sabău, primul meci oficial după revenirea la “U” Cluj: “Cea mai mare presiune este pe mine”

0

Fotbaliștii Universității Cluj vor întâlni vineri, 20 ianuarie, pe teren propriu, formația FC Voluntari, în cea de-a șaptea etapă din returul sezonului regulat al Superligii. Alături de noul director tehnic al echipei, Ioan Ovidiu Sabău, “studenții” încep noul an pe poziția a 14-a a clasamentului, cu 19 puncte acumulate în 21 de partide, însă sunt încrezători după cantonamentul efectuat în Antalya, unde au reușit să câștige două din cele patru meciuri de pregătire.

Ioan Ovidiu Sabău este de părere că atitudinea reprezintă principala schimbare pe care elevii săi trebuie să o aibă în vedere, în următoarele meciuri pe care le au de disputat. Totuși, tehnicianul “U” Cluj a amintit faptul că presiunea apasă mai mult pe umerii săi decât pe cei ai jucătorilor.

Sabău: “Nu ascund faptul că, în prima săptămână, a fost foarte greu”

“E foarte important să înțelegem, în astfel de momente, cum să abordăm jocul. Trebuie foarte inteligent, cu multă răbdare, atenție, să avem atitudine, concentrare și să jucăm la rezultat până ajungem pe o poziție mai bună în campionat. […] Cea mai mare presiune este pe mine, pentru că mă și responsabilizez. Nu ascund faptul că, în primele patru-cinci zile, am realizat ce înseamnă să fiu iarăși aici și să conduc această echipă. În prima săptămână, chiar a fost foarte, foarte greu”, a declarat Ioan Ovidu Sabău.

Toate declarațiile lui Ioan Ovidiu Sabău, din conferința de presă în cadrul căruia a participat și fundașul Andrei Miron, pot fi urmărite în materialul de mai jos.

Partida dintre “U” Cluj și FC Voluntari va începe la ora 16:30, iar fanii interesați să vină pe Cluj Arena își pot cumpăra bilete prin accesarea link-ului de AICI. De asemenea, aceasta va putea fi urmărită, în direct, pe Digi Sport 1 și pe Prima Sport 2.

VEZI ȘI:

“U” Cluj, în fața primului duel oficial din 2023 – ce abordare a pregătit Ioan Ovidiu Sabău?

Ioan Ovidiu Sabău, concluzii la finalul cantonamentului din Turcia: “Cred că suntem pregătiți pentru ceea ce va urma”

Ioan Ovidiu Sabău, după meciurile amicale disputate de “U” Cluj: “Suntem la 50-60% din ceea ce vreau eu”